Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel a fost surprins în timp ce vindea legume la tarabă, în piață

Publicat: 08 sept. 2020
Actorul Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a ajuns să vândă legume la tarabă, în piață, chiar dacă problemele de sănătate pe care le are nu sunt deloc de neglijat. Contactat de reporterii Antena Stars, marele actor a explicat motivul pentru care bucureștenii au putut cumpăra de la el roșii și ardei.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este deloc una roz, dacă ținem cont de faptul că a fost operat de hernie de disc și de rinichi, cât și de problemele cu tensiunea și cu picioarele pe care le are.

Chiar și așa, marele actor nu se dă în lături când vine vorba să își ajute copiii. Exact cum s-a întâmplat și de această dată. Pentru că mezinul familiei Arșinel s-a specializat în grădinărit, tatăl său nu a stat pe gânduri când a venit vorba să îi dea un imbold de curaj și de optimism, mai ales în vremurile în care trăim.

„La piață ne zâmbesc, ne zâmbesc, le zâmbim și toți suntem cu un dram de optimism că poate o dată și o dată se va termina cu nenorocirea asta. Le spunem cuvinte de încurajare îmbrăcate într-o teamă ascunsă sau fabricată ceva mai convenabil, pentru că suntem oameni. Dacă nu ne e atât de teamă pentru noi, ne ste teamă pentru copiii noștri, pentru nepoți. Am fost de mai multe ori la piață, în ideea de a-i da un imbold de curaj și de optimism. Dar până la urmă el a fost cel care m-a încurajat și mi-a demonstrat că ceea ce face, face bine” ne-a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, momente dificile. Acesta își îngrijește soția bolnavă

Alexandru Arșinel a demonstrat că îi este alături persoanei dragi și la bine și la greu, îngrijindu-și soția bolnavă la munte. Marele actor a dezvăluit cum se simte partenera lui de viață. Alexandru Arșinel este fără dar și poate unul dintre cei mai de preț actori ai României. De-a lungul carierei sale, artistul s-a bucurat de mult succes, cucerindu-i pe toți cu talentul său. Din păcate, acesta a avut parte și de necazuri, soția lui fiind bolnavă.

Alexandru Arșinel își îngrijește soția bolnavă la munte, în inima naturii!

Celebrul actor și-a demonstrat dragostea neprețuită pe care i-o poartă partenerei lui de viață, deoarece are grijă de ea în fiecare clipă. Cei doi au plecat împreună la munte, iar Alexandru Arșinel nu o pierde din ochi nicio secundă, fiindu-i permanent alături.

Potrivit spuselor artistului, acesta se va întoarce sâmbăta viitoare pentru a juca alături de câțiva colegi de la teatru.

„Sunt venit cu soția de două zile pentru câteva zile. Mă voi reîntoarce săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă voi juca cu un grup de prieteni, de colegi”, a spus el la „Showbiz Report”.

Cum se simte partenera de viață a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu știe exact care este starea de sănătate a soției sale. Actorul a spus însă că aceasta dă dovadă de mult optimism și că nu se plânge niciodată de ajutorul primit din partea artistului.

„Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a continuat actorul.

Adauga un comentariu