Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa Corinei Caciuc: „Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie”

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor la adresa încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că antrenorul a fost șantajat de Corina Caciuc și în ziua în care și-au reînnoit jurămintele, acesta fiind motivul pentru care ar fi dispărut de la petrecere.

Potrivit Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost șantajat de Corina Caciuc în repetate rânduri, inclusiv în ziua în care antrenorul și-a reînnoit jurămintele cu ea. Impresara spune că amanta îl controlează pe antrenor, iar acesta a ajuns să fie la ”comanda” ei.

Corina Caciuc l-ar fi șantajat pe Laurențiu Reghecampf în ziua în care și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan
Reghecampf ar fi transferat banii familiei și ai copiilor lui în contul amantei, în urma șantajelor. Acum, Corina ar avea putere de decizie pe toate planurile, acesta fiind motivul pentru care antrenorul nu și-a văzut copilul pe care îl are cu Anamaria Prodan de luni de zile.

„Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează! Când ajungi așa, mai bine te bagi sub pământ, dispari undeva să nu te vadă nimeni”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Impresara afirmă că soțul i-ar fi cerut iertare în repetate rânduri și i-ar fi jurat că a scăpat de șantajele amantei. Se pare că Anamaria și-ar fi iertat soțul de cinci ori înainte să se ajungă la divorț.

„L-am întrebat de ce a transferat banii copiilor lui și m-a rugat să-l iert și s-a jurat pe copiii lui că a șters tot și că nu-l mai șantajează amanta. (…) Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!”, a mai dezvăluit impresara în cadrul interviului.

Laurențiu Reghecampf, reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud

Antrenorul Craiovei a vorbit, recent, despre acest subiect și a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a primit pe mail fotografiile cu Anamaria Prodan nud. Mai mult, Laurențiu Reghecampf spune că ar fi șters mailul respectiv, astfel că a și încurajat-o pe sexy-impresară să apeleze la ajutorul autorităților pentru a afla identitatea persoanei care a distribuit pozele cu pricina.

„Vreau să vă rog să discut cu dumneavostră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan).

Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată.

Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan. Este singura mea reacție.

Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial)”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Adauga un comentariu