Cancan

Bia Khalifa i-a uimit pe internauți cu noul pictorial aproape nud. Unde s-a pozat vedeta de pe OnlyFans

Publicat: 24 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bia Khalifa i-a uimit pe internauți cu noul pictorial aproape nud. Unde s-a pozat vedeta de pe OnlyFans
Bia Khalifa a făcut o ședință foto incendiară într-un parc pentru copii și a declanșat revolta multora pe rețelele de socializare.

Bia Khalifa i-a uimit pe internauți cu noul pictorial aproape nud. Controversata starletă s-a lăsat fotografiată de această dată într-un loc destinat copiilor, iar ipostazele mult prea îndrăznețe i-au revoltat pe cei din mediul online. În ultimul timp, Bia Khalifa a postat fotografii și filmulețe deocheate și a fost protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Ultima apariție a blondinei a declanșat indignarea multora. Iată unde s-a pozat vedeta de pe OnlyFans.

Bia Khalifa i-a uimit pe internauți cu noul pictorial aproape nud

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul autohton. Starleta de pe OnlyFans nu se sfiește să pozeze în ipostaze îndrăznețe și ținute care lasă aproape totul la vedere. După ce s-a filmat în timp ce se săruta cu un rapper internațional, apoi s-a lăudat cu un filmuleț în care face twerk într-un costum de baie minunscul, Bia Khalifa a suprins din nou cu un pictorial incendiar.

Aceasta a făcut o ședință foto deocheată noaptea, într-un parc de distracții pentru copii. Fotografiile provocatoare au declanșat un val de reacții, însă Bia Khalifa a ținut să posteze și câteva mesaje cu subînțeles în dreptul fiecărei poze.

„Hai să ne jucăm!” // „Nu toate fetele sunt făcute din zahăr, condimente și frumusețe. Unele fete sunt făcute din sarcasm, vin și totul e foarte bine.” // „Fiecare fată este o păpușă, fie că e Barbie sau Annabelle.”, a scris starleta pe rețelele de socializare.

Ceea ce a declanșat indignarea multora este locul ales de Bia Khalifa pentru ședința foto, și anume un parc pentru copii. Cu toate acestea, Bia Khalifa, pe numele real Bianca Niculai, nu a părut deranjată de replicile acide ale internauților și se bucură din plin de celebritate.

Ce loc a ales blondina pentru ședința foto incendiară

Bia Khalifa este un adevărat personaj în lumea mondenă. Vedeta de pe OnlyFans este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare și declarațiile fără perdea. Aceasta a recunoscut în repetate rânduri că s-a iubit cu mai mulți bărbați din România și că își asumă trecutul amoros. Mai mult, blondina continuă să își uimească fanii cu fotografii și filmulețe deocheate, în pofida criticilor unora.

Ultima ședință foto a controversatei Bia Khalifa a stârnit revolta multora. Aceasta s-a pozat în diferite ipostaze, chiar într-un parc în plină noapte și a făcut diverse gesturi cu obiectele destinate copiilor. Vedeta a postat imediat fotografiile în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Bia Khalifa a reacționat imediat la replicile dure ale internauților. Mai mult, blondina a vorbit cu mândrie și despre filmulețul incendiar în care se săruta pasional cu rapperul 6ix9ine.

„6ix9ine a pus un story cu mine în care ne sărutăm. El a pus primul story, iar eu am dat repost. Oamenii mă întreabă cum am ajuns la el. Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine. Este ca și cum aș întreba un pilot de avion cum a decolat sau cum a aterizat cu avionul. Avionul este făcut să zboare, nu? Așa sunt și eu, dacă eu sunt o legendă, așa mi-a fost scris. Nu știu de ce se miră lumea când eu sunt cine sunt! Degeaba încearcă să mă saboteze lumea, că faptele vorbesc de la sine.”, a declarat blondina care face furori pe platformele destinate adulților.

Bia Khalifa a făcut o ședință foto incendiară într-un parc pentru copii și a declanșat revolta multora pe rețelele de socializare. Blondina nu ține cont de criticile celor din jur și continuă să surprindă cu pictoriale îndrăznețe.

Adauga un comentariu