Cancan ultimă oră

Bogdan Mocanu a trecut printr-o experienţă teribilă!

Publicat: 27 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bogdan Mocanu a trecut printr-o experienţă teribilă
Bogdan Mocanu, experienţă teribilă

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon din Puterea Dragostei, a trăit o experiență care l-a speriat de moarte.

Mașina condusă de el a fost spulberată în Mamaia din vina unei șoferițe de doar 19 ani, care a intrat în intersecție după propriile legi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Bogdan ne-a povestit spaima prin care a trecut.

Bogdan era la volanul mașinii sale pe o stradă din nordul stațiunii Mamaia. Se îndrepta spre un club exclusivist, când, ca din senin, i s-a ivit în față un bolid scăpat de sub control. Îl conducea o tânără de numai 19 ani, care, prea puțin experimentată, spun anchetatorii, a intrat în forță într-o intersecție, nu a respectat indicatorul „oprire” și a izbit cu putere autoturismul fostului concurent de la Puterea Dragostei.

Bogdan s-a lovit serios la cap

În urma impactului, Bogdan s-a lovit serios la cap. O ambulanță l-a transportat la spital pentru investigații amănunțite, dar, din fericire, se pare că rănile suferite nu sunt grave. De altfel, el a ținut să-și liniștească admiratorii după acest eveniment de speriat în care a fost implicat.

Fără răni grave a scăpat și șoferița de 19 ani care a provocat dezastrul, dar cu o anchetă penală tot s-a ales.

Bogdan este în aceste zile pe litoral unde filmează un videoclip împreună cu Iancu Sterp, fost concurent la Survivor și vestitul producător Costi Ioniță.

Bogdan Mocanu a cunoscut succesul o dată cu intrarea lui în casa Puterea Dragostei. Tânărul de 23 de ani este de altfel câștigătorul primului sezon.

Adauga un comentariu