Cancan ultimă oră

Caz șocant în showbiz! A fost snopită în bătaie de fostul partener de viață

Publicat: 01 oct. 2020
Rafaela cu mâna în ghips
Rafaela cu mâna în ghips

Caz șocant în showbiz! Rafaela de la „Exatlon” a trecut prin clipe de coșmar după ce fostul iubit a dat buzna peste ea în casă. Bruneta s-a ales cu o mână în ghips în urma vizitei fostului partener. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Una dintre cele mai sexy concurente ale show-ului de la Kanal D a fost protagonista unui episod extrem de violent. Rafaela Marcaș, sexosa brunetă care a cunoscut celebritatea după participarea la ”Exatlon”, a fost snopită în bătaie de fostul partener de viață.

Potrivit mărturisirilor tinerei, fostul iubit a dat buzna peste ea în casă, în toiul nopții, și, după o ceartă aprinsă, ar fi urmat violențele. Bărbatul s-ar fi năpustit asupra Rafaelei și ar fi agresat-o, într-un acces de furie. Rafaela a ajuns cu ambulanța la un spital din București, acolo unde medicii s-au văzut nevoiți să-i pună o mână în ghips.

„A fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță”

”Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat aseară (marți seară, n.r.) în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.

Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i command un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie. În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul.

Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul.

Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă.

După doar câteva minute, au venit la mine acasă mai multe echipaje de poliție, inclusiv cei de la SMURD. În timp ce eu povesteam întâmplările autorităților, el tot mă suna și încerca să mă oprească să nu spun ce s-a întâmplat. Cei de la poliție m-au sfătuit să-l conving să se întoarcă acasă. El s-a întors și imediat a fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță.

Am stat la spital până la 5 dimineața, mi-au pus mâna în ghips, am o atelă la mână. Când am plecat de la spital m-am dus să depun plângere și am fost să îmi scot și certificat medico-legal. Efectiv sunt traumatizată. Nu pot să mă odihnesc, nu pot să fac nimic. Sunt foarte stresată. Nu știu cum să trec peste tot ce s-a întâmplat aseară”, a povestit Rafaela.

Incident similar. A fost agresată în față la NUBA

În urmă cu aproximativ un an, ”razboinica” Rafaela a ”încasat-o” serios de la un ”băiețas” de oraș, în NUBA, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București. După cum au mărturisit unele surse D.A.S, între Rafaela și un cunoscut băiat de oraș ar fi izbucnit un conflict spontan. După un schimb de replici, puțin cam acid, tânărul i-ar fi aplicat, fără să clipească, o corecție fizică. Mai exact, acesta i-ar fi dat câteva palme fostei concurente de la Exatlon, chiar în fața celebrului club de pe malul lacului Herăstrău. La momentul respectiv, Rafaela Marcaș o suspecta pe o renumită ”fată de oraș” că ar fi premeditat bătaia din club.

Și-a căutat jumătatea în emisiunea ”Puterea dragostei”

În urmă cu ceva timp, Rafaela, fostă concurentă la Exatlon, s-a înscris în emisiunea ”Puterea Dragostei”, pentru a-și găsi perechea!

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenereul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a mărturisit Rafaela Marcaş, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu