Cancan ultimă oră

Ce face Alexia Eram în timp ce tatăl său este intubat iar mama sa internată după ce au fost testați pozitivi

Publicat: 13 iul. 2020

În timp ce părinții ei au fost internați după ce s-au îmbolnăvit de Covid-19, iată ce face Alexia Eram. Fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram își vede liniștită de viață, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Alexia a postat pe o rețea socială mai multe imagini și clipuri, în care este foarte veselă, ba chiar promovează anumite branduri în câteva dintre ele.

Alexia a fost la petrecerea unde s-ar fi infectat mama sa

Deși tânăra a fost, la rândul său, prezentă la petrecerea din Olimp unde se presupune că mama sa a luat virusul, iată că Alexia a ales să nu comenteze nimic despre acest subiect și nici să meargă la spital, acolo unde părinții săi sunt internați. Rămâne de văzut dacă fiica Andreei Esca a făcut deja un test pentru coronavirus și a ieșit negativ sau dacă a contractat boala și a rămas asimptomatică.

Mutare bombă în ProTV! Cine a înlocuit-o pe Andreea Esca la pupistrul știrilor

După ce Andreea Esca ar fi fost confirmată cu coronavirus, cei de la PRO TV au luat o decizie de ultima oră. La Știrile PRO TV de astăzi, publicul se aștepta să o revadă pe Andreea Esca, la fel cum se întâmplă de ani buni, de luni până vineri.

Totuși, la pupitrul știrilor a apărut Oana Andoni. Până la acest moment, nu se știe dacă Andreea Esca a lipsit de la serviciu motivat, din cauza infectării cu coronavirus, sau a evitat să apară în fața camerelor din alte motive. Potrivit informațiilor noastre, vedeta PRO TV a făcut deja un test pentru Covid-19 și, pentru că rezultatul a fost pozitiv, este internată în spital.

Andreea Esca ar fi luat virusul de la o petrecere organizată pe plaja din Olimp. Confirmarea a venit la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

Poliția s-a autosesizat

Între timp, autoritățile din Constanța s-au autosesizat, scrie Mediafax. IPJ și DSP fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării acelui hotel. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ A FOST CONFIRMATĂ CU COVID-19)

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au mai anunțat polițiștii constănțeni.

Delia Matache, suspectă de CoVid-19. A fost cu Andreea Esca la petrecerea din Olimp

Apar la iveală detalii șocante legate de petrecerea vedetelor din Olimp, acolo unde Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus. Printre persoanele publice prezente la marele party se numără și Delia, care este, în acest moment, suspectă de CoVid-19.

Mai multe vedete din showbiz-ul autohton au participat la petrecerea de lansare a unui resort de lux – Novum by the Sea, în stațiunea Olimp. La evenimentul cu mai multe de 50 de persoane invitate, nimeni părea că este interesată de păstrarea regulilor sanitate. Totul se întâmpla acum două săptămâni.

Printre vedetele care au participat la evenimentul cu pricina se numără și Delia, care a și concertat la petrecere. Tocmai de aceea, Delia este suspectă în acest moment de CoVid-19.

Adauga un comentariu