Cancan ultimă oră

Clanul Duduianu vrea răzbunare: „Să iasă la iveală prin răzbunare cine l-a iubit cu adevărat, sânge pentru sânge”

Publicat: 07 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevărat război în lumea interlopă, atfel că după priveghi a avut loc „chemarea la răzbunare“: „Sânge pentru sânge! Nici copiilor lor să nu scape!“. Și uite așa urmările asasinării liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala într-un teatru de război. Mai multe detalii, în continuare.

Clanul Duduianu vrea răzbunare

Poliția Capitalei este în alertă după incidentul ce a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 3:00, care a culminat cu asasinarea liderului unei grupări puternice din lumea interlopă, pe nume Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, de către un membru al clanului Rinu.

Scandalul ar fi izbucnit de la faptul că ambele grupări dădeau bani cu camătă la aceleași persoane. Cele doua clanuri s-ar fi tolerat cu greu până acum, însă, în prezent, oamenii legii se așteaptă la un adevărat război în lumea interlopă. Cel care l-ar fi înjunghiat pe lideul Duduienilor în picior ar fi ajuns la spital după ce fratele lui Emi Pian, Grațian, l-ar fi lovit cu toporul. Poliția face cercetări pentru a elucida cum s-a întâmplat totul.

„Sânge pentru sânge“

Membrii clanului Duduianu deja nu se mai ascund și postează în mediul online chemări la luptă, pentru a-l răzbuna pe cel ce le-a fost șef.

„Nici copii din copii lor să nu scape până nu se răzbună familia Pian. Acum să dea dovadă verii lui, unchii lui, nepoții lui, cumnații lui și cuscrii lui și tot ce înseamnă familie, să se unească, să lase dezbinarea și să-l execute în regim de urgență“, a scris cineva pe pagina de Facebook al lui Emi Pian, acolo unde cei ce i-au fost prieteni s-au strâns pentru a discuta despre moartea sa.

„Acum trebuie să iasă la iveală prin răzbunare cine l-a iubit cu adevărat, sânge pentru sânge“, a scris un internaut, în timp ce un apropiat al familiei a notat următoarele: „Dacă o lăsați așa, va cădea numele vostru“.

Adauga un comentariu