Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie: „Întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”

Publicat: 06 oct. 2020
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan a avut parte de una dintre cele mai fericite zile din viața ei. Cântăreața a devenit majoră și a dat o petrecere ca la carte. Iar cel mai frumos cadou l-a primit chiar din parte iubitului său, Edward Sanda, care a cerut-o în căsătorie.

Este zi de sărbătoare pentru Cleopatra Stratan. Cântăreața a împlinit 18 ani și a fost cerută în căsătorie. De ceva timp ea și Edward formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar acum au decis să ducă relația la nivelul următor.

Edward Sanda a așteptat momentul potrivit și a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei. Așa cum era de așteptat, Cleopatra a acceptat cu bucurie și s-a arătat extrem de emoționantă. Logodna a fost făcută publică pe rețelele de socializare chiar de cei doi îndrăgostiții, iar fanii din mediul online s-au grăbit să îi felicite.

Chiar dacă cei doi sunt destul de tineri, sunt foarte siguri de sentimentele lor, iar legătura dintre ei este foarte puternică. Acum ceva timp, Cleopatra chiar a declarat că își vede toată viața alături de Edward și își dorește să fie soția lui.

„E genul de bărbat pe care eu întotdeauna mi l-am dorit”

Se pare că tânăra cântăreață este îndrăgostită până peste cap și nu își vede viața fără Edward. Conform spuselor ei, este primul iubit și omul care o motivează să meargă mai departe, să compună și să cânte.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine.”, a declarat Cleopatra Stratan, acum ceva timp.

Adauga un comentariu