Cancan ultimă oră

Cum se simt Veronica și Viorel după ce au fost confirmați cu COVID-19

Publicat: 24 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Astăzi, în timpul emisiunii „Acces Direct” s-a aflat cum se simt Veronica și Viorel după ce au fost confirmați cu coronavirus. Soții Stegaru nu au stat pe gânduri și și-au făcut bagajele, pregătiți să meargă la spital. Veronica și Viorel au fost confirmați cu COVID-19. Astfel, aceștia se află acum în izolare. Așa cum și-au obișnuit fanii și până acum, cei doi îi țin la curent cu tot ce se îmtâmplă în viața lor, indiferent de cât de sensibil ar fi subiectul.

Cum se simt Veronica și Viorel după ce au fost confirmați cu COVID-19

Veronica și Viorel au povestit pentru „Acces Direct” că deja și-au făcut bagajele, împachetând tot ce au crezut ei că este necesar pentru spitalizare. La început, soțul Vulpiței, probabil aflat în starea de negare, nu credea că are coronavirus, chiar dacă a fost confirmat.

„Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite. Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo. (…) Tot ce trebuie într-un spital, pentru 3 zile cât vom sta acolo”, a spus Viorel pentru „Acces Direct”.

Și-au făcut bagajele

Atât el, cât și soția lui au declarat că se simt bine și că nu prezintă niciun simptom. Veronica și Viorel Stegaru și-au rugat fanii să le fie alături, deoarece așteaptă cu nerăbdare să se însănătoșească și să continue să lanseze melodii. Vulpița crede că s-a infectat cu virusul atunci când a fost plecată acasă, la Blăgești.

„Mi-am pregătit pijamale, tot ce îmi trebuie să mă duc la spital. Mă simt foarte bine. Cred că atunci (n.r. s-a infectat cu COVID-19) când am fost plecată la mine în Blăgești. (…) Tot înainte vreau să merg cu melodiile”, a transmis Vulpița.

Vulpița și Viorel sunt infectați noul coronavirus

Mirela Vaida s-a testat pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul a ieșit negativ! Ce se va întâmpla cu emisiunea ”Acces Direct”? După ce Vulpița și Viorel au fost confirmați cu noul coronavirus, toată lumea se întreabă care este starea de sănătate a Mirelei Vaida, dar mai ales, dacă și ea a fost infectată. Prezentatoarea TV a declarat că s-a testat pentru COVID-19 și că testul a ieșit negativ.

„La ora 16:30, după ultima ședință de redacție, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma să mă cablez și să intru pe pasa cu Observatorul. În acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut. Veronica s-a întors de la Blăgești (…) și a spus că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine…

Noi avem o echipă medicală și o ambulanță care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a afirmat Mirela Vaida.

«DSP a intrat deja în legătură cu cei doi»

„Astăzi am primit confirmarea că sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost *Stop! Toată lumea care a intrat în contact, acasă. Chemăm firmă care să facă dezinfecție. DSP a intrat deja în legătură cu cei doi, i-au întrebat cu cine au intrat în legătură, noi am făcut o listă. Toți vor fi testați. Deși eu n-am intrat în contact direct cu ei, ne vedem doar la emisiune, nu ne îmbrățisăm, nu ne pupăm, ne vedem doar în platou, la o distanți de cel puțin trei metri, am fost și eu acum și am făcut testul rapid. A ieșit negativ. Acum aștept PCR”, a mai spus Mirela Vaida.

„În afară de Veronica care a spus că are această stare de rău, dar nu alte simptome, soțul ei nu are alte simptome, niciunul dintre noi din redacție nu are simptome”, a finalizat Mirela Vaida.e

Adauga un comentariu