Cancan ultimă oră

Detalii neștiute din căsnicia lui Alin Oprea. Apropiații cuplului au făcut dezvăluiri halucinante

Publicat: 17 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alin Oprea și fosta soție au ajuns în mijlocul unui scandal de proporții din cauza numelui. Artistul se pare că nu a vrut să-i lase acesteia numele de familie, iar femeia nu a vrut să cedeze. Larisa vrea să aibă acelaşi nume ca şi copiii ei, mai ales că a făcut multe sacricii de-a lungul timpului. Apropiaţii cuplului spun că frumoasa brunetă s-a luptat mult cu un viciu teribil al soţului, băutura.

Detalii incredibile ies la iveală despre Alin Oprea. Pe lângă faptul că a avut o viață dublă timp de doi ani de zile, fosta soție a artistului se pare că a trecut prin momente dificile alături de artist.

Solistul a avut mari probleme cu băutura, lucru confirmat de un fost coleg de trupă: „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus la vremea aceea, pentru click.ro Tavi Colen.

Mai mult decât atât, în urmă cu câțiva ani artistul a fost protagonistul unor momente de-a dreptul jenante. După ce a băut singur la o terasă din Centrul Vechi, Alin Oprea s-a făcut de ras pe străzile Capitalei. În timp ce mergea spre casă, solistul s-a oprit la un moment dat și… și-a făcut nevoile pe zidul Primăriei, pătându-și chiar și hainele din neatenție, potrivit cancan.ro

„Larisa l-a cărat în spate pe Alin”
Apropiații celor doi au povestit faptul că Larisa a încercat să facă tot posibilul pentru a-și scăpa soțul de acest viciu. Frumoasa brunetă l-a amenințat chiar că va divorța de el dacă nu își schimbă comportamentul, însă lucrurile au fost în zadar.

“Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin”, au povestit apropiații celor doi pentru click.ro

În perioada în care Larisa s-a aflat în Anglia cu copiii, la studii, Alin ar mai fi trecut printr-un episod urât din cauza băuturii, iar soţia lui a sunat imediat la prieteni şi la medici pentru a-l salva.

Larisa și Alin Oprea, divorț la tribunal
Joi, 13 august, urma să se definitiveze divorţul dintre Alin şi Larisa Oprea, numai că artistul nu a fost de acord ca fosta parteneră să îi păstreze numele. Astfel divorţul lor se va definitiva la tribunal, urmând ca judecătorii să stabilească dacă femeia se va mai putea numi aşa.

“Nu am putut divorţa. Nu îmi dă voie să port în continuare numele lui. Ne vom vedea la tribunal. Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru click.ro

Adauga un comentariu