International

Dezvăluiri uluitoare! Li-Meng Yan, virusolog chinez, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură

Publicat: 06 aug. 2020
Dezvăluiri uluitoare! Li-Meng Yan, virusolog chinez, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură
Dezvăluiri uluitoare! Li-Meng Yan, virusolog chinez, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură

Dezvăluiri bombă care aruncă în aer tot ce se credea despre coronavirus. Li-Meng Yan, virusolog chinez și doctor la Southern Medical University – o universitate afiliată armatei Chinei comuniste, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură.

Virusul a fost făcut într-un laborator din Wuhan

Virusologul a explicat de ce crede cu tărie că noul virus a fost făcut într-un laborator din Wuhan. Li-Meng Yah a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Fox News, că supervizorul ei de la Universitatea Hong Kong, Leo Poon, i-ar fi cerut încă din luna decembrie să investigheze mai multe cazuri similare cu SARS ce au apărut în China.

Ea mai spune că inițial supervizorul ei a sfătuit-o să-și ducă mai departe ancheta, dar că ulterior i-a cerut să păstreze tăcerea. După câteva luni, în luna aprilie, cercetătoarea a fugit în SUA, precizând că se teme de represiunea Chinei comuniste.

Potrivit declarațiilor făcute de virusologul chinez, coronavirusul nu ar trecut direct de la lilieci la oameni, ci e mai probabil să se bazeze pe un virus provenit de la lilieci. Ea mai spune că COVID-19 a fost descoperit și e deținut de armata Chinei comuniste.

Chinezii neagă declarațiile

Chinezii susțin însă că declarațiile virusologului nu sunt adevărate și neagă descoperirile. La mijloc e un adevărat mister legat de cine spune adevărul, conform Daily Mirror, care arată că cercetătoarea e contrazisă de oficialii chinezi, însă că aceasta ar fi declarat că se teme pentru viața ei și că întreaga ei indentitate ar putea fi ștearsă, iar ea ar putea dispărea. Iar situația din China nu e unică. Și medicii din România care au alte opinii decât cele oficiale sunt contraziși de autorități și cenzurați de platformele precum Facebook sau Youtube.

Japonia, țara care credea că a scăpat de COVID-19, a înregistrat un număr record de cazuri!

Se pare că Japonia trece prin al doilea val de infectare cu noul coronavirus, deoarece marți a înregistrat o creștere alarmantă a numărului de cazuri: 1240 de noi îmbolnăviri au fost raportate. Șase persoane au decedat.

Noile cazuri sunt răspândite pe toată suprafața Japoniei, iar aproximativ un sfert sunt din capitala țării, Tokyo. Este a opta zi în care metropola înregistrează mai mult de 200 de noi cazuri. În ceea ce privește două treimi dintre cazuri, acestea provin din zone în care nu se cunoaște sursa infectării.

Osaka, un alt oraș mare, are și el noi cazuri, situație care îngrijorează politicienii locali. Guvernatorul prefecturii Kanagawa, din apropiere de Tokyo, anticipează un număr și mai mare de cazuri în capitala niponă, care să ducă la o creștere majoră și în jurisdicția sa.

O perioadă de câteva luni Japonia controla foarte bine epidemia, cazurile menținându-se între 20 și 60. Cu toate acestea, luna iunie a devenit îngrijorătoare în privința noilor cazuri, care au depășit 100 încă din prima zi. Apoi cazurile au crescut fără oprire.

Comentarii
  • DAAAAAAAAAAAA CHINA A FACUT VIRUSUL IN LABORATORUL MILITAR WUHAN SI L-A IMPRASTIAT IN TOATA LUMEA CA SA NE OMOARE PE TOTI SI SA DISTRUGA ECONOMIA MONDIALA. CHINA A IMPRASTIAT MILIOANE DE FIOLE IN TOATA LUMEA SI ACUM DIRIJEAZA VIRUSUL DE LA PUPITRU CA ESTE VIRUS CIBERNETIC SI IL CONTROLEAZA SI RASPANDESTE MILIARDE IN TOATA PLANETAAAAAAAAAAAAA DE LA PUPITRU . FIOLELE AU FOST IMPRASTIATE DE TERORISTII CHINEZI LA COMANDA PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ, CHIAR SI TRANSPORTURILE CU AJUTOARE DIN CHINA AU TRANSPORTAT SI FIOLE DE COVID IN TOATA LUMEA SI ACUM TOATE TRANSPORTURILE CARE VIN DIN CHINA DE CE!!!!!!!!!!! CU ACESTE TRANSPORTURI SE aduc si fiole de covid chinezesc IN ROMANIA , de ce in tara noastra mai vin transporturi din china cu fiole de covid???????// muriiiiiiiiiiim toti, sa fie oprite toate marfurile din china sa nu mai intre nimic in tara noastra cu fiole de covid din chinaaaaaaaaaaaaa. muriiiiiiiiiiiiiiiiiim , moarte chinei

Adauga un comentariu