Cancan

Mihai Petre a dezvăluit motivul pentru care a fost concediat de Pro TV

Publicat: 19 oct. 2020
Mihai Petre concediat Pro TV
Mihai Petre recunoaște că a fost luat prin surprindere de concedierea de la emisiunea "Românii au talent"

Celebrul dansator Mihai Petre rupe tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a fost concediat de Pro TV de la emisiunea „Românii au talent”. Acesta a fost luat prin surprindere chiar dacă aflase de câteva zile despre decizia celor de la Pro TV.

Sezonul 11 al show-ului „Românii au talent” nu-l va mai găsi pe Mihai Petre la masa juriului, după ce a fost dat afară de Pro TV. Cunoscutul coregraf și dansator a decis să rupă tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a fost concediat de cunoscutul post de televiziune.

Mihai Petre a fost concediat de Pro TV

Mihai Petre a făcut echipă, în ultimele patru sezoane ale show-ului, cu Andi Moisescu și Andra. El va fi înlocuit cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. Celebrul coregraf și dansator recunoaște că a fost luat prin surprindere de decizia Pro TV. Însă precizează că știa de ceva timp că se dorește aducerea unei prezențe feminine la masa juriului.

Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri, 9 octombrie, s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a spus Mihai Petre.

Mihai Petre va urmări în continuare emisiunea

Mihai Petre susține că va urmări cu sufletul la gură sezonul 11 al show-ului „Românii au talent”. El precizează că a rămas în relații bune cu foștii colegi și cu echipa cu care a lucrat la Pro TV.

Publicul decide, am și eu fanii mei. Rămâne să vedem ce va fi, sunt și eu curios să văd. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă”, a mai spus Mihai Petre.

Acum este liber de contract

Cunoscutul dansator și coregraf analizează acum ofertele pe care le are și, la momentul potrivit, va lua o decizie cu privire la viitorul său.

Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva. Întotdeauna am spus că am avut șansă și mi s-a dat șansă de oameni care au avut încredere în mine. Am încercat întotdeauna, ca și în sport, să fiu cât se poate de profesionist și să-mi fac treaba bine pentru echipă și pentru public. Până la urmă, noi servim publicul”, a mai spus Mihai Petre.

Așadar, schimbarea dinamicii la masa juriului reprezintă motivul pentru care Mihai Petre a fost concediat de Pro TV.

Adauga un comentariu