Local

Paradă de mașini de lux, la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Cortegiul l-a însoțit spre cimitirul Eternitatea – GALERIE FOTO

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Paradă de mașini de lux la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Cortegiul l-a însoțit spre cimitirul Eternitatea - GALERIE FOTO
Sute de prieteni au venit să-l conducă pe Costel Corduneanu pe ultimul drum

Jale mare astăzi, 19 aprilie, la Iași. Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu, a fost înmormântat la cimitirul Eternitatea. Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu se află într-un sicriu de tip Boston, din lemn masiv, care costă în jur de 5.000 euro.

Cortegiul funerar a fost alcătuit din sute de mașini și se va deplasa pe itinerariul Restaurant La Castel – Copou – Bulevardul Independenței – Tătărași – Cimitir Eternitatea.

Sute de prieteni au venit să-l conducă pe ultimul drum. Cortegiul care s-a întins pe o distanță de sute de metri și din care nu au lipsit masini de lux, a blocat circulația din municipiu.

Citește și Împăcarea anului la mormântul lui Costel Corduneanu! Adrian Beleua s-a îmbrățisat cu fratele lui, Petronel. Cei doi nu au vorbit de ani întregi 

Citește și Nelson Mondialu, declarații bombă la mormântul lui Costel Corduneanu: „Era atât de iubit, încât trebuia să trăiască cât Avram”

Citește și Oneață, “Regele barbutului” a ajuns la Iași. Participă la înmormântarea lui Costel Corduneanu

Citește și Cortegiul funerar se îndreptă spre cimitirul Eternitatea. Sicriul în care se află Costel Corduneanu a fost scos pe brațe

Comentarii
  • MASINI DE LA SAMSARI ,LIPITE Și LUATE DE LA CIMITiRE.N AU AVUT IN ViATA LOR O MASINA NOUA.N AU INTRAT IN VIATA LOR INTR O REPREZENTANTA.SPER CA PLATESC Și TAXELE JMENARII CARE NU AU 20 de Ron PENTRU PARCARE.

  • Masini furate, reparate si cu vreo 100.000 km la bord. Dacă poliția ar controla mașina cu mașina, bat pariu că cel putin 60-70% din ei pleacă pe jos acasă…. Paradă cu masini furate…nimeni nu vede si nu aude.

Adauga un comentariu