Cancan ultimă oră

Sânziana Buruiană naște acum! Vedeta i-a ales deja numele fiicei sale!

Publicat: 01 oct. 2020

Informații exclusive, așa cum v-au obișnuit reporterii Spynews.ro. Aceștia au luat legătură cu Sânziana Buruiană și au aflat faptul că aceasta naște acum! Din păcate, sarcina este una foarte riscantă, motiv pentru care va trebui să intre mai repede în operație. Ce nume a ales vedetă pentru fiica sa?

Sânziana Buruiană urmează să nască din clipă în clipă. Frumoasa vedetă arde de nerăbdare să-și strângă în brațe cel de-al doilea copilaș. Până atunci însă, aceasta trebuie să treacă printr-o operație care se arată destul de dificilă, din cauză că sarcina implică multe riscuri.

Sânziana Buruiană urmează să-și îndeplinească visul. Vedeta îl va aduce pe lume pe cel de-al copil al său. Momentul este așteptat cu emoții puternice atât de partenerul ei de viață, cât și de fiica lor, fiind pregătiți să-l primească cu căldură în casă pe noul membru al familiei.

Sânziana Buruiană se pregătește să nască la spital

Contactată de reporterii Spynews.ro, Sânziana Buruiană ne-a declarat în exclusivitate că a ajuns deja la spital, pe mâinile medicilor, pregătindu-se de operația de cezariană. Așadar, puține clipe o mai despart pe simpatica vedetă până să-și strângă la piept puiul de om.

Din păcate, zâmbetul Sânzianei Buruiană este umbrit de anunțul dat de medici. Aceștia au înștiințat-o că sarcina implică multe riscuri, motiv pentru care va trebui să intre mai repede în operație.

Sarcina implică multe riscuri

Potrivit spuselor celebrei blondinei, fetița pe care o poartă în pântece cântărește deja aproape 4 kilograme, ceea ce înseamnă că este destul de mare. Sânziana Buruiană este încercată de mari emoții, pentru că placenta a coborât destul de jos.

„A venit ziua cea mare. Mă pregătesc să o aduc pe lume pe bebeluşa. Sunt foarte, foarte emoționată, deoarece e deja măricică, are cam 3 kilograme 700 și este poziționată… a coborât placenta destul de jos, este aproape de cezariana trecută”, a declarat Sânziana Buruiană în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sânziana Buruiană este însă o femeie curajoasă și are foarte mare încredere în medicul care o va ajuta să nască. Vedeta i-a rugat public pe toți cei care o apreciază să îi țină pumnii și speră că această zi de sărbătoare să îi poarte noroc, atât ei, cât și micuței sale.

„Domnul doctor în care am foarte mare încredere va trebui să lucreze foarte delicat, așa că vă rog să-mi țineți pumnii și Doamne ajută să o strâng cât mai repede în brațe, să fie sănătoasă și să fie norocoasă, pentru că astăzi este o zi de sărbătoare”, ne-a mai spus ea.

Ce nume va purta fetița

În același timp, Sânziana Buruiană ne-a făcut o dezvăluire bombă! Vedetă a anunțat că s-a gândit deja la ce nume va purta micuța, iar acesta va fi: Antonia.

Adauga un comentariu