Cancan ultimă oră

Toate amănuntele despre Alex Velea, „părintele“ Trapanelelor: Înălțime, vârstă, biografie, copii

Publicat: 06 mai 2021
Alex Velea, sexy la bustul gol
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi

Alex Vela și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz-ul românesc, în ciuda diferenței de înălțime dintre cei doi.

Zilele trecute, cei do iartiști au plecat într-o vacanță exotică. Înainte de a pleca în călătorie, frumaosa brunet nu a vrut să dea detalii despre locul unde merge. De-abia după ce a ajuns la destinație, Antonia a dezvăluit locul de vis unde va petrece următoarele zile alături de Alex Velea: Maldive.

Frumoasa brunetă a publicat o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze, la scurt timp după ce a coborât din elicopterul care a dus-o pe insulă.

Alex Velea și Antonia, în costum de baie
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi

Alex Velea: înălțime și vârstă. Cu cât este mai înaltă decât el Antonia

Alexandru Ionuț Velea, cunoscut sub numele de scenă de Alex Velea s-a născut pe 13 mai 1984, la Craiova. În ceea ce privește înălțimea acestuia și a iubitei sale au apărut tot felul de zvonuri. Alex Velea are 1,68 metri înălțime, deși artistul susține că ar avea 1,70. În ceea ce o privește pe Antonia, aceasta are 1,78 metri înălțime.

„Dacă eram afectată de diferența de înălțime, nu mai eram împreună. Sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine. Alex e sexy și așa”, a ținut să spună Antonia.

Alex Velea și Antonia, în pat
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi

Biografia cântărețului oltean

Alex Velea este un cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor de muzică pop. Velea nu s-a ferit niciodată să spună că este etnie romă.

Încă de mic, Alex Velea a fost atras de muzică, începând sâ cânte de la vârsta de 9 ani. La 11 ani, s-a înscris la Palatul Copiilor și la 16 ani a început să studieze canto clasic, timp de 4 ani.

La sfârșitul anului 2003, după ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, și după participarea la Big brother, a colaborat cu Anna Lesko și Anda Adam. Melodia „Ce ți-aș face (Selecta)” s-a bucurat de un mare succes în România.

Albumul de debut al lui Alex Velea, intitulat Yamasha, a fost lansat în toamna anului 2006, și s-a bucurat de un real succes, colaborând cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo și Don Baxter. În anul 2009, Alex a intrat în echipa de producție a Radio Killer, sub numele de Crocodealer. Tot în 2009 a debutat în producția cinematografică „Un film Simplu”, iar în 2011 a apărut în filmul „Nașa“. În iunie 2012, pe scena de la Romanian Music Awards, a lansat hitul „Minim doi“.

În 2019, Alex Velea, împreună cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid, au înființat trupa Golden Gang, cu care au lansat în același an și primul album. Anul trecut, Alex Velea, capul familiei Golden Boy Society, a inventat un nou gen, Trapanea, un mix de muzică trap și manele, cu care a reușit să dea lovitura, mai mulți cântăreți ajungând în trending pe Youtube cu acest nou gen muzical.

Alexa Velea și Antonia, alături de copii
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, cei doi având împreună doi băieți.

Antonia mai are o fetiță, cu italianul Vincenzo Castellano, care locuiește în Italia, împreună cu tatăl ei. De Maya, fiica Anotniei, au grijă părinții lui Vincenzo Castellano, este înaltă și blondă și apropiații spun că a moștenit multe dintre trăsăturile mamei sale.

Cei doi și-au dorit încă un copil, însă sănătatea nu îi mai permite Antoniei să aibă încă o sarcină. În plus, potrivit lui Alex Velkea, copilul ar avea de suferit și cei doi nu-și doresc așa ceva.

Alex Velea și Antonia, în costum de baie
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi
Adauga un comentariu