Stiri si curiozitati

Ciocolatiu cu șuvițe blonde: Cum să-ți evidențiezi temperamentul printr-un look splendid

Publicat: 25 ian. 2022
femeie vopsita in culoare ciocolatiu cu suvinte blonde
Pentru a obține un aspect și o culoare perfectă trebuie să alegi cu grijă tonul nuanței

Ciocolatiu cu șuvițe blonde este o combinație ideală pentru femeile cu părul brunet. Această nuanță nu este foarte ușor de obținut. Tehnica de realizare a look-ului este aproximativă cu cea balayage. Conform specialiștilor, această culoare este ultra în trend.

Cu siguranță, cu un look ciocolatiu nu vei da în bară. Această nuanță de păr este potrivită pentru toate culorile de piele. Nuanța oferă volum și textură perfectă unei coafuri. Iar dacă culoarea este umbrită cu șuvițe blonde ușoare abia vizibile, se obține un efect de păr ars ușor la soare.

femeie vopsita in culoare ciocolatiu cu suvinte blonde
Este bine să optezi pentru acest mod de a te vopsi dacă ai un ten curat

Cum să-ți reîmprospătezi imaginea: Cea mai reușită culoare pentru părul brunet

De la o vreme, femeile se plictisesc de culoarea sa naturală, fiind într-o permanentă căutare de coafuri și nuanțe noi. De cele mai multe ori, acestea nu-și doresc o schimbare radicală, optând pentru culori asemănătoare cu cea naturală. Femeile cu părul brunet optează pentru o nuanță de ciocolatiu. În schimb pentru blondele naturale, o astfel de schimbare a imaginii poate fi o decizie care le poate schimba întregul aspect. Este important să alegi cu mare atenție meșterul și calitatea vopselei pentru a reuși să creezi un nou aspect.

Această nuanță aleasă în tonul și temperatura corespunzătoare va reuși să ofere o imagine de ciocolată „dulce” chipului tău. Avantajul culorii constă în faptul că este extrem de potrivită oricărui chip. Cu ajutorul șuvițelor în nuanță blondă vei reuși să creezi o imagine fermecătoare. Această nuanță deosebită te va ajuta să subliniezi  rafinamentul tău. De asemenea, vei reuși să devii mai atractivă și fresh datorită trăsăturilor naturale.

colaj femeie vopsita in culoare ciocolatiu cu suvinte blonde
Culoarea este potrivită pentru posesoarelor de ochi căprui

Culoarea este potrivită pentru posesoarelor de ochi căprui. Dacă aplici și un machiaj în nuanțe expresive și extrem de gingașe vei obține un aspect extrem de armonios. Nuanța părului îți va evidenția personalitatea, luminându-ți chipul.

Ciocolatiu cu șuvițe blonde: Cum să obții un aspect perfect

Pentru a obține un aspect și o culoare perfectă trebuie să alegi cu grijă tonul culorii. De obicei, tonurile mai deschise de ciocolată îți vor crea o aură magică. Această culoare este perfectă pentru doamnele și domnișoarele de orice vârstă. Cu ajutorul acestei culori vei reuși să creezi diverse coafuri care te vor avantaja, printre cele mai populare sunt tunsorile pe păr ondulat, dar și codițele împletite în față.

Este bine să optezi pentru acest mod de a te vopsi dacă ai un ten curat. De exemplu, persoanele care aleg tonuri saturate pentru a se vopsi, vor avea mai evidențiate chiar și cele mai minore defecte. Astfel,  umflarea unui coș, cercurile de sub ochi, ridurile, imperfecțiunile pielii vor fi observate instantaneu. Notele de blond ce se vor regăsi printre firele de păr ciocolatiu îți vor accentua temperamentul.

femeie vopsita in culoare ciocolatiu cu suvinte blonde
Această nuanță aleasă în tonul și temperatura corespunzătoare va reuși să ofere o imagine de ciocolată „dulce” chipului tău

De asemenea, atunci când alegi tonul pentru a te vopsi trebuie să ții cont și de frizura ta. Cu cât nuanța este mai luminoasă și mai rece, cu atât coafura ar trebui să fie mai scurtă. O alegere ultra modernă și perfectă pentru orice vârstă este tunsoarea cascadă de lungime medie. Este bine ca atunci când alegi să te vopsești să nu suferi de boli ale scalpului.

Buclele ușoare, curgătoare vor fi frumos evidențiate de culoarea ciocolatiu cu șuvițe blonde. O astfel de culoare strălucitoare și complexă, își va evidenția ochii superbi. Specialiștii spun că această combinație de mai multe „grade” de ciocolată oferă chipului un aer fresh.

femeie vopsita in culoare ciocolatiu cu suvinte blonde
Cu siguranță, cu un look ciocolatiu nu vei da în bară

 
Adauga un comentariu