National

Un tânăr s-a îmbătat din banii furaţi şi a condus fără permis doua autoturisme şi a provocat două accidente rutiere. Cinci infracţiuni în doar câteva ore

Publicat: 13 oct. 2020
Un tânăr s-a îmbătat din banii furaţi şi a condus fără permis doua autoturisme şi a provocat două accidente rutiere. Cinci infracţiuni în doar câteva ore
Un tânăr s-a îmbătat din banii furaţi şi a condus fără permis doua autoturisme şi a provocat două accidente rutiere. Cinci infracţiuni în doar câteva ore

Scene incredibile în centrul cărora se afla un tânăr de doar 23 de ani din localitatea Dărmănești din Suceava. Băiatul a făcut cinci lucruri ilegale în doar câteva ore.

Concret, tânărul sucevean a condus beat şi ilegal doua autoturisme, şi a furat şi o sumă de bani, iar ulterior a provocat un accident rutier.

Un tânăr a condus beat şi ilegal două maşini şi a furat o sumă de bani

Tânărul sucevean ar face cu brio unui test de intrare în Cartea Recordurilor. Băiatul domiciliat în Dărmănești a comis nu mai puţin 5 infracţiuni în doar câteva ore. Oamenii legii au rămas şocaţi de faptul că tânărul a putut să facă aşa ceva.

Băiatul a furat o sumă de bani din casa unor localinici, casa pe care trebuia să o păzească. Pentru că, probabil, banii erau puţini, băiatul a sustras o sumă de bani şi din casa alăturată. Cu banii pe care acesta i-a furat, şi-a luat băutură, iar ulterior a luat, rând pe rând, autoturismele celor doi proprietari. Încă un detaliu interesant este acela că tânărul nu avea un permis de conducere. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a făcut prac cele două maşini ale proprietarilor pe care l-ea băgat, rând pe rând, într-un şanţ. Oamenii legii l-au găsit pe tânăr în şanţ, stând în una dintre maşini.

Una dintre familiile păgubite a declarat că avea încredere în băiat

Una dintre familiile păgubite le-a explicat oamenilor legii faptul că tânărul era de încredere. Aceştia îi dăduse un loc de munca tânărului, dar şi de lucru. Totuşi, încrederea în tânăr a fost răsplătită într-un mod nu tocmai creştinesc.

”A lucrat şi la mine. Mi-a făcut podeţul, scările, troturarul şi m-a ales cu pagubă. Dacă ştiam, nu mai îmi trebuia să vină că să îmi lucreze”, spune vecina care a căzut şi ea victimă tânărului de 23 de ani.

Tânărul a luat apoi una dintre maşinile familiei care îl găzduia şi a plecat cu ea prin sat. Băut bine şi fără permis, individul a ajuns cu maşina într-un şanţ. S-a întors după a doua maşină, care a avut aceeaşi soartă. Poliţiştii l-au găsit pe marginea şanţului lovit la cap.

”S-a întocmit de către poliţişti un dosar penal cu privire la săvârşirea a cinci infracţiuni. Acesta va ajunge în arestul IPJ Suceava, în baza ordonanţei de reţinere dată de poliţişti”, a spus Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Pentru cele cinci infracţiuni comise, bărbatul ar putea petrece ani buni în spatele gratiilor. Fiecare infracţiune îi poate aduce câţiva ani de închisoare. Momentan, dosarul este într-o fază incipientă şi bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat în fata judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Adauga un comentariu