Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel au plecat la Blăgești. Cum a fost primită de soacră

Publicat: 11 sept. 2020
Viorel și Vulpița
Vulpița și Viorel au plecat la Blăgești. Cum a fost primită de soacră

Vulpița și Viorel au plecat la Blăgești. Aceștia au spus adio vieții de vedetă de la Buuruești și s-au întors la Blăgești, alături de restul familiei.

Se pare că decizia revenirii la Blăgești nu le aparține, responsabilă pentru această întoarcere fiind mama lui Viorel. Ea i-a dterminat să renunțe la faima și viața de lux din Capitală și să se întoarcă la Blăgești.

După ce au făcut ratignuri mari la Antena 1 cu povestea lor, creând o adevărată telenovelă, care a ținut cu sufletul la gură mulți fani ai emisiunii Acces Direct, soții Stegaru au renunțat la tot și au revenit la țară, la Blăgești.

Vulpița și Viorel au plecat la Blăgești. Cum a fost primită de soacră

Mama lui Viorel, Ilinca, a venit la București și i-a convins pe cei doi să revină la Blăgești. Mirela Vaida a făcut anunțul că ei nu vor mai apărea la Acces Direct din cauza faptului că au plecat să aibă grijă de fetița lor, care suferă de dor. La întoarcerea acasă, Veronica nu a avut parte de o primire așa cum și-ar fi dorit.

O vecină a soților Stegaru a povestit că Vulpița nu a fost primită tocmai bine de socrii ei, mai ales după scenele alături de alt bărbat, care au circulat peste tot. Totuși, soacra ei i-a iertat pentru absența lor, mai ales că ar fi venit acasă cu un câștig semnificativ în urma apariției la TV și a melodiilor pe care le-au scos, alături de alți artiști cunoscuți.

„Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor.”, a completat vecina Vulpiței și a lui Viorel

De ce au părăsit soții Stegaru emisiunea

Toată lumea s-a întrebat de ce anume plecarea celor doi soți din Blăgești de la Acces Direct a fost una fulgerătoare, de pe o zi pe alta.

Vulpița și Viorel Stegaru au părăsit emisiunea de la Antena 1 după mai bine de 8 luni în care au apărut aproape zilnic pe micul ecran, spre disperarea oamenilor care nu mai suportau să audă lucruri despre ei. Cu toate acestea, se pare că altul este adevărul din spatele celor întâmplate.

Se pare că există alte lucruri la mijloc și plecarea celor doi ar fi fost cauzată de semnăturile a 4.000 de oameni, în cadrul unei petiții care solicită încheierea serialului Vulpița.

„Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru).

Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație. Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă. Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului. Cei doi au fost expuși public cu viața lor personală, prezentându-se în mod explicit detalii din viața lor intimă, oferind detalii cu tentă sexuală, în mod public în intervalul orar 17-19, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 5.01.2020-prezent.

Se solicită public luarea unor acțiuni din partea DGASPC Vaslui cu privire la integritatea copilului, precum şi a situației financiare a celor doi în vederea creșterii copilului”, se arată pe petitieonline.com.

Comentarii
Adauga un comentariu