Actualitate

Ascensiunea uluitoare a vaduvei perverse – FOTO

Publicat: 14 mart. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ascensiunea uluitoare a vaduvei perverse - FOTO
1

@ Una dintre cele mai mediatizate vaduve din Iasi a fost prinsa intr-un scandal in urma caruia ar putea fi condamnata la puscarie @ In urma cu cateva zile, procurorii au inceput urmarirea penala impotriva Doinei Pavlov, vaduva omului de afaceri Bogdan Pavlov, pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala @ Creditorii sai vor ca ea sa fie trasa la raspundere si pentru inselaciune @ Doina Pavlov a avut o ascensiune uimitoare dupa moartea sotului sau @ In prezent, ea locuieste intr-un hotel din centrul Bucurestiului, intr-un apartament care costa peste 2.500 euro pe luna @ Prietenii sai din PD-L Iasi au ajutat-o sa obtina un post extrem de vanat si bine platit la Comisia de Supraveghere a Pensiilor Private

Doina Pavlov, una dintre cele mai mediatizate vaduve ale Iasului, a avut o ascensiune uimitoare dupa moartea sotului sau, ajungand in prezent sa lucreze intr-un post cheie la Comisia de Supraveghere a Pensiilor Private. Este un post foarte bine platit, aflat in directa subordonare a Parlamentului. Mai mult, ea locuieste de cateva luni intr-un apartament al unui hotel luxos din centrul Bucurestiului, unde chiria lunara depaseste 2.500 de euro. Ascensiunea Doinei Pavlov s-a produs chiar in contextul in care creditorii din Iasi sunt disperati ca nu pot sa-si mai recupereze banii de la aceasta. Femeia pare sa stie foarte bine ce vrea de la viata si sa faca tot ce se poate pentru a ajunge la rezultatul dorit. Nimic nu o impiedica in aceasta ascensiune aici. Nici macar faptul ca e cercetata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi intr-un dosar care priveste comiterea mai multor infractiuni economice. Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au prezentat amanunte exclusive despre acest dosar in urma cu cateva saptamani.

Acum cateva zile, pe 7 martie, procurorii ieseni au dispus inceperea urmaririi penale pentru Doina Pavlov. Practic, ea a fost pusa sub acuzare in mod oficial si va fi chemata zilele viitoare pentru a-i fi adusa la cunostinta acuzatia. Deocamdata e acuzata numai de evaziune fiscala, pentru ca nu ar fi platit taxele si impozitele catre statul roman pentru angajatii de la firma ei, insa are toate sansele sa fie acuzata si de bancruta frauduloasa, inselaciune si alte infractiuni care privesc societatile comerciale.

A fugit la Bucuresti

Prietenii lui Bogdan Pavlov, sotul Doinei, sustin ca acesta s-a sinucis din cauza certurilor pe care le-a avut cu sotia. Mai mult, tot ea l-ar fi bagat si in problemele financiare, determinandu-l sa contracteze credite pe care nu le putea achita. Cu putin timp inainte ca Bogdan Pavlov sa se sinucida, femeia i-a vandut o firma care avea datorii foarte mari. Astfel, raspunderea pentru ceea ce se intampla la firma apartinea doar lui Bogdan, Doina Pavlov fiind scoasa din schema. La cateva saptamani dupa preluarea partilor sociale ale firmei Intersab Co SRL, Bogdan Pavlov a decedat. De aici incepe „distractia”. Femeia a ramas si cu creditele pe care ar fi trebuit sa le achite Bogdan. Pentru ca nu a prevazut un asemenea eveniment, ea a inceput sa faca tot felul de prostii pentru a scapa de datorii si pentru a sterge urma unor venituri. Cand a vazut ca la Iasi este haituita din toate partile de creditori, vaduva a plecat la Bucuresti. Acolo a fost ajutata de anumiti parlamentari PD-L de Iasi pentru a ajunge la Comisia de Supraveghere a Pensiilor Private. Bineinteles, acest ajutor primit din partea celor de la PD-L nu a fost gratuit…

Autoturism scos din firma cu acte false

Unul dintre smenurile facute de Doina Pavlov priveste plasarea unui autoturism marca Toyota Land Cruiser de pe o firma pe alta pentru a-i pierde urma. Astfel, creditorii n-au avut posibilitatea sa execute acest bun de aproximativ 30.000 de euro. Mai exact, masina a fost luata in leasing de la Volksbank Leasing pe firma Intersab Co SRL, care i-a apartinut initial Doinei Pavlov, societate pe care ulterior i-a transferat-o sotului. De pe aceasta firma, masina a fost trecuta pe o firma nou-infiintata de sotii Pavlov, Intersab Construct SRL. Potrivit informatiilor detinute de reporterii BZI, acest autoturism a fost trecut ulterior pe SC Emme Elle Wood, o firma din Suceava. Cesiunea dintre Intersab Construct si SC Emme Elle Wood Suceava ar fi fost facuta pe baza unor documente false. Asta pentru ca, in fapt, nu putea fi realizata odata ce nu s-a facut dezbaterea succesiunii dupa moartea lui Bogdan Pavlov. Toti mostenitorii acestuia trebuiau sa stie de tranzactie. Pana pe 1 iulie 2011, autoturismul Toyota Land Cruiser, cu numarul de inmatriculare IS-10-WDW, a figurat pe numele societatii din Suceava. Ulterior a fost radiat si trecut pe numele Carmen Helciug, mama Doinei Pavlov.

Partenerii de afaceri urla dupa bani

Pe de alta parte, exista grave probleme in ceea ce priveste derularea contractelor dintre Intersab Construct SRL si parteneri. Societatea Intersab Construct SRL avea destul de multe contracte in derulare in momentul in care s-a sinucis Bogdan Pavlov. Multe dintre societatile partenere au platit avansuri considerabile, banii au fost luati de Doina Pavlov, iar lucrarile nu au mai fost executate. Patrimoniul societatii a disparut deodata, iar creditorii nu mai au posibilitatea sa-si recupereze datoriile. Pe firul acestor nereguli au intrat si inspectorii de la Directia Judeteana a Finantelor Publice Iasi, fiind trimisa catre Politie o sesizare cu privire la neregulile gasite. Pe numele Doinei Pavlov au fost inregistrate mai multe plangeri din partea partenerilor si a celor care nu-si mai pot recupera banii datorati. Avand in vedere ca in Iasi nu este de gasit, aceasta urmeaza sa fie citata la locul de munca.

Adauga un comentariu