Magazin

Tatal Nataliei Mateut este disperat: „Nu stiu nimic despre ea, nu am putut lua legatura”

Publicat: 04 apr. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatal Nataliei Mateut este disperat Nu stiu nimic despre ea nu am putut lua legatura
1

Dorin Mateut, tatal Nataliei, este disperat de cand fiica sa a fost arestata la Amsterdam. Fostul fotbalist nu a reusit deloc sa ia legatura cu fiica sa de cand a avut loc neferictul eveniment, dar este convins ca ea nu are nicio vina.
„Am luat legatura cu ea joi. I-am trimis niste bani sa vina in tara. Cert este ca nu a mai venit. Eu nu stiu ce s-a intamplat. Inteleg ca baiatul ala i-a facut tot felul de cadouri, ea s-a bucurat si a cazut ca nuca in perete. Ea a fost bagata la inaintare, a fost folosita” a declarat Dorin Mateut la Happy Hour.
Fostul fotbalist este foarte suparat ca nu stie nimic de fiica sa, dar ii transmite numai ganduri bune. „Nu stiu nimic acum. Nu stiu unde este. Legile din Olanda nu-mi permit sa merg cu un avocat de aici. Nu am avut posibilitatea sa vorbesc cu ea pana acum. Mama ei plange incontinuu. I-as transmite ca o iubesc si ca o astept acasa. Sunt sigur ca ea nu are absolut nicio vina”, a mai spus Dorin Mateut.
Natalia Mateut a fost retinuta la Amsterdam, impreuna cu trei persoane, pentru ca ar fi incercat sa achite cumparaturile cu mai multe carduri bancare false.

Adauga un comentariu