Actualitate

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic Nu este încă timpul
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic, clarvăzătoarea transmițând un mesaj emoționant pentru marele actor

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic. În condițiile în care marele actor se află internat în spital, în București, cu o situație medicală delicată și sub stricta supraveghere a medicilor, clarvăzătoarea a transmis un mesaj emoționant pentru Florin Piersic. Mai mult, în spațiul public au apărut mesaje și fotografii cu marele actor.

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic

Spitalul Foișor a anunțat că Florin Piersic a fost operat în regim de urgență, având în vedere starea sa gravă, iar în prezent actorul se află la Terapie Intensivă, în stare stabilă:

„În urma investigațiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectioniști și medic cardiolog și s-a decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență.

A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent pacientul se află în secția ATI, în stare stabilă”, au precizat medicii de la Spitalul Foișor.

În aceste condiții, Carmen Harra a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale după ce Florin Piersic a ajuns în stare gravă în spital. Pe lângă urarea făcută, a încărcat și o fotografie alături de marele actor, veche de peste trei decenii. La momentul acela, se aflau amândoi la New York.

„Acum peste 32 de ani la New York! Nu este încă timpul să ne părăsești. Te iubim regele teatrului și filmului românesc!”, este mesajul transmis de Carmen Harra.

Mihai Mitoșeru este îngrijorat de situația lui Florin Piersic

Mihai Mitoșeru și Florin Piersic au o relație cu totul și cu totul specială, asta pentru că actorul a fost naș de cununie atunci când Camelia Mitoșeru s-a căsătorit cu tatăl vitreg al fiului ei.

„Florin Piersic a fost dintotdeauna apropiat de mine și de familia mea. El este nașul mamei mele, de fapt al părinților mei. Maestrul a fost părintele spiritual atunci când mama s-a recăsătorit cu tatăl meu vitreg. Toată lumea știe că s-au cunoscut în turneele de teatru făcute împreună și au dezvoltat o prietenie extraordinară“, a menționat Mihai Mitoșeru.

Omul de televiziune a precizat că a intrat la Facultatea de Teatru și film cu o poezie pe care i-a dat-o chair Florin Piersic.

„El a fost și cel care s-a oferit sa le fie naș. Un lucru pe care oamenii nu îl cunosc este acela că eu am intrat la Facultatea de Teatru și film cu o poezie pe care mi-a dat-o el. Era, este și va fi singurul om din România care te poate ține ore întregi de vorba, să îl asculți pe scenă și dincolo de ea, cu orele, cu zilele, și nu te plictisești. Acum și eu și mama stăm cu sufletul la gură, ne rugăm pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate. A însemnat foarte mult pentru noi și încă înseamnă, sunt sigur că se va face bine curând. Este un om extraordinar”, a  mai zis Mihai Mitoșeru.

Acum, Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic, clarvăzătoarea transmițând un mesaj emoționant pentru marele actor.

Comentarii
  • Lăsăm de o parte mesajele de bun simț adresate maestrului Piersic.

    Legat de activitatea de clarvăzătoare, a devenit clar pentru toți câte „profeții aiurite” îndrugă, doar, doar se vor îndeplini, măcar una.

  • Tata Harra mai bine ar canta,daca ar mai tine-o bosogii.
    Altfel sa taca ,ca-i mai bine.
    Credul e cine crede prostiile ei,clarvazute pe analogii cu timpul probabil!

  • Nici o profetie n-am citit in textul aiurit decat ce se stie deja sa o vreme. Se tot rumega aceleas cuvinte si fraze goale fara valoare. Nici ziarul nu stie nimic dar nici asta nu vede mai mult.

Adauga un comentariu