Actualitate

Regele penitenciarului Iasi, la un pas de eliberare! Unul dintre cei mai celebri interlopi ieseni sustine ca si-a ispasit pedeapsa!

Publicat: 29 mart. 2017
1
@ Inainte de a fi trimis in spatele gratiilor, a efectuat o expertiza medico-legala a penisului pentru a arata ca nu putea viola victimele sale @ Acum sustine ca si-a ispasit pedeapsa si ca trebuie lasat in libertate @ Nu a avut abateri in spatele gratiilor desi si-a impus statutul de rege al penitenciarului
 
Eugen Buliga, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi ieseni, sustine ca si-a ispasit pedeapsa pe care a primit-o intr-un dosar de viol. Pentru ca a stat in repetate randuri in spatele gratiilor, in diferite dosare, si pentru ca a stiut sa-si impuna autoritatea in acea lume a infractorilor, Eugen Buliga este recunoscut ca un adevarat rege al penitenciarului iesean.

Nu a iesit niciodata in evidenta prin fapte de violenta comise in spatele gratiilor, insa a stiut sa-si pastreze statutul de-a lungul anilor chiar daca i-au fost aduse in celula nume de infractori care duc in spate asasinate sau fapte de crima organizata mult mai grave. De asemenea, acesta a devenit un model si un protector pentru multi dintre detinutii care au ajuns acolo pentru prima data. In spatele gratiilor este privit cu respect atat de detinuti cat si de agentii de paza.

In libertate, este considerat un adevarat pericol social avand in vedere cazierul pe care il duce in spate. In prezent se afla in spatele gratiilor pentru a executa o pedeapsa de 13 ani pentru viol. A primit aceasta pedeapsa in anul 2008, iar la finalul anului 2016 a depus o cerere de liberare conditionata, care i-a fost respinsa de magistratii de la Judecatoria Iasi.

Dupa calculele facute de aceasta instanta, termenul de eliberare s-ar implini la finalul anul 2017. Zilele trecute, cererea lui a ajuns pe masa judecatorilor de la Tribunalul Iasi. Acestia din urma au cerut lamuri suplimentare cu privire la dosarul si la cazierul lui Eugen Buliga, cunoscut de toata lumea sub porecla de Jan. 
 

Acuzatiile pentru care a ajuns in spatele gratiilor pentru 13 ani
 
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, Buliga a sechestrat si violat doua minore. Aceasta s-ar fi petrecut in locuinta sa din Miroslava, loc in care fetele ar fi fost tinute cateva zile. Pe langa viol, Jan Buliga mai a mai fost acuzat si de talharie. Procurorii sustin ca a talharit un tanar in cartierul Tudor Vladimirescu pentru a-i lua un ceas Rolex si o bratara de argint.

Faptele lui Buliga au fost probate de procurori prin urmatoarele acte: declaratiile partilor vatamate, certificate medico-legale care atesta ca fetele au fost batute, procese verbale de perchezitie din care rezulta ca au fost gasite haine imbibate in sange, procese verbale de recunoastere dupa fotografie si declaratii de martor. La comiterea faptelor, Jan Buliga s-ar fi folosit si de ceilalti doi coinculpati.

„Tot acest dosar este o facatura a anchetatorilor pentru a ma baga in spatele gratiilor. Eu i-am deranjat foarte mult, iar ei s-au razbunat pe mine. Eu nu spun ca sunt un sfant, dar acum stau inchis degeaba fara sa existe probe valabile impotriva mea”, a spus Jan Buliga, intr-o discutie cu reporterii BUNA ZIUA IASI.

Procurorii au sustinut ca acesta le-a sechestrat pe Andreea M., care atunci avea 16 ani, si pe Petronela N., care atunci avea in varsta de 17 ani. Fetele, care se ocupa cu prostitutia, au sustinut ca se aflau intr-o cabana din Miroslava, iar Jan Buliga ar fi venit impreuna cu alti doi tineri, Dragos Aurelian Boghian si Constantin Bandac, le-ar fi batut si le-ar fi dus acasa la Buliga pentru a le viola.

Numai ca Jan a sustinut ca el nu le-a violat pentru ca avea penisul prea mare si copilele nu ar fi rezistat unei partide de amor. Jan Buliga si-a facut expertiza medicala prin care a vrut sa dovedeasca instantei ca avea penisul prea mare pentru a intretine raporturi sexuale cu acele copile. 

Comentarii
Adauga un comentariu