Cancan ultimă oră

Scandal monstruos în lumea interlopă din România! Dani Mocanu, umilit de Miraj

Publicat: 10 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Scandal în lumea interlopă din România. Implicaţi în scandal sunt nume sonore din industria muzicală. Dani Mocanu, regele Youtube-ului, este unul dintre cei care sunt implicaţi. Ce s-a întâmplat în perioada sărbătorilor intrege orice imaginaţie. Potrivit surselor cancan.ro, celebrul cântăreţ ar fi fost umilit chiar în public de Miraj. Sursele au declarat că Miraj i-a dat două palme, ba chiar l-a scuipat.

Episodul este unul halucinant! Toată acţiunea a avut loc într-un local din Poiană Braşov!

În povestea spus de un martor apare şi Miraj, fratele lui Tzanca Uraganu. Acesta s-ar fi luat la ceartă cu Dani Mocanu, chiar de fata cu oamenii care erau veniţi pentru a mânca ceva şi a bea un păhărel. Conform aceluiaşi martor citat de cancan.ro, întreg conflictul ar fi pornit de la Miraj, fratele lui Tzanca Uraganu. Povestea nu este una singulară. Cei doi s-au certat şi într-un restaurant din Mare Britanie.

„Miraj a aflat și a înnebunit. Știa că Dani este afemeiat, mai mult, insistent în ceea ce-și propune. Așa că nu i-a picat bine că femeia lui ar putea ajunge în patul lui Dani Mocanu. Este și de o gelozie rară.

Plus că între cei doi relațiile nu sunt deloc bune. Au mai avut ei o ceartă… La Londra parcă… Oricum, într-un restaurant din Marea Britanie”, au mai povestit martorii, pentru sursa mai sus citată. Nu este prima dată când Miraj se ceartă cu Dani Mocanu. Același lucru s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, într-un restaurant din Marea Britanie. Cert este că de această dată lucrurile ar fi putut lua rapid o întorsătură dramatică. Fratele lui Tzanca Uraganul s-a năpustit asupra lui Dani Mocanu și i-a dat două palne și l-a scuipat. Din fericire, cei din jur au intervenit imediat și i-au potolit pe cântăreți.

O tânără frumoasă foc ar fi fost mărul discordiei dintre cei doi. Aceasta s-ar afla în anturajul lui Miraj, ba chiar ar fi una dintre iubitele lui, iar Dani Mocanu ar fi îndrăznit să o ”agațe” pe Facebook. ”Miraj a aflat și a înnebunit. Știa că Dani este afemeiat, mai mult, insistent în ceea ce-și propune. Așa că nu i-a picat bine că femeia lui ar putea ajunge în patul lui Dani Mocanu. Este și de o gelozie rară.

Adauga un comentariu