Actualitate

Accident în Hunedoara. O mașină de poliție a fost aruncată în gardul unei case din Aninoasa

Publicat: 02 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident în Hunedoara. O mașină de poliție a fost aruncată în gardul unei case din Aninoasa
În urma coliziunii, mașina de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil

O mașină de poliție a fost aruncată, joi, 2 februarie, în gardul de plasă al unui imobil, după ce a intrat în mașina pe care o depășea pe o șosea din județul Hunedoara.

Un polițist din Petrila, în timp ce se deplasa cu mașina de poliție, în timpul serviciului, a fost implicat, joi, într-un accident pe DN 66A, în oraşul Aninoasa, județul Hunedoara.

O mașină de poliție a fost aruncată în gardul unei case

Cercetările au arătat că polițistul, a cărui mașină avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, a intrat în depăşirea unui alt autoturism aflat în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din orașul Aninoasa. În acel moment, mașina depășită a virat la stânga fără să se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu mașina de poliție, potrivit Mediafax.

În urma coliziunii, mașina de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil, rezultând avarierea ambelor autovehicule.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul acooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au sancționat tânărul în vârstă de 25 de ani cu sancţiune contravențională în valoare de 1305 lei și ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, informează IPJ Hunedoara.

Accident petrecut pe DN66, între localitățile Aninoasa și Vulcan din Valea Jiului. Mașina aparține Poliției Petrila care, spun sursele GDD, era în misiune. Se deplasa la Poliția Vulcan pentru audieri.

Adauga un comentariu