Cancan

Ce vârstă are Simona Florescu, fosta soție a regretatului Ion Dichiseanu. „Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit…”

Publicat: 02 dec. 2021
Simona Florescu varsta
La vârsta de 53 de ani, Simona Florescu are un fizic de invidiat și se menține în formă.

Atrage privirile tuturor când apare în lumea mondenă, dar puțini sunt cei care știu ce vârstă are Simona Florescu, fosta soție a regretatului Ion Dichiseanu. Vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor, însă relația lor a fost privită cu suspiciune de cei din jur. Diferența de vârstă foarte mare nu i-a împiedicat să se căsătorească, formând un cuplu timp de 22 de ani.

După divorț, Simona Florescu și regretatul Ion Dichiseanu au păstrat legătura, fiind extrem de apropiați. Vedeta a oferit detalii surprinzătoare despre căsnicia pe care a avut-o cu marele actor.

Simona Florescu arată spectaculos la o vârstă surprinzătoare

Fosta soție a regretatului Ion Dichiseanu se menține în formă și are un fizic fără cusur. La vârsta de 53 de ani, aceasta atrage privirile ori de câte ori apare în spațiul public. Vedeta parcă a descoperit secretul tinereții și nu ezită să își etaleze silueta perfectă ori de câte ori are ocazia. 

Dincolo de zâmbetul afișat și de atitudinea pozitivă, Simona Florescu a avut de înfruntat prejudecățile celor din jur. Relația de dragoste cu marele actor Dichiseanu avea să o aducă în atenția publicului. Diferența de vârstă dintre cei doi a fost una foarte mare, dar nu a reprezentat o piedică pentru aceștia. 

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. (…)

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastră pentru că el era bătrân.

S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!”, a declarat fosta parteneră de viață a lui Ion Dichiseanu.

Simona Florescu a avut o căsnicie longevivă cu îndrăgitul actor, iar moartea soțului a afectat-o enorm. Aceasta a mărturisit cu durere că Ion Dichiseanu s-a stins din viață în brațele fiicei lor, Ioana Dichiseanu. 

Ce spune Simona Florescu despre mariajul alături de Ion Dichiseanu

Simona Florescu a fost partenera de viață a celebrului actor timp de 22 de ani. Povestea lor de dragoste a fost una atipică având în vedere diferența de vârstă dintre aceștia. Când s-au căsătorit, Simona Florescu avea doar 19 ani, iar Ion Dichiseanu avea 54 de ani. 

După o căsnicie frumoasă de 22 de ani, au decis să divorțeze în 2008, fără a preciza care au fost motivele separării definitive. Mai mult, Simona Florescu și actorul Ion Dichiseanu au rămas prieteni după despărțire, iar fiica lor, Ioana Dichiseanu, a fost mereu în prezența tatălui ei celebru.

Ion Dichiseanu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani după ce s-a infectat cu o bacterie periculoasă în urma unei intervenții chirurgicale. Moartea artistului a lăsat un gol imens în sufletul iubitorilor de teatru și film, dar și în viața fostei sale soții. 

Simona Florescu a surprins publicul când a mărturisit că divorțul lor a fost provocat de răutatea celor din jur și de numeroasele critici. Cu toate acestea, partenera de viață a regretatului Ion Dichiseanu a precizat că sentimentele dintre ei erau la fel de puternice după despărțire și nu s-au schimbat niciodată.

„La începutul relației noastre, credeam că oamenii sunt răi şi asta s-a adeverit pe parcursul căsniciei. Tot din cauza acelor oameni răi, noi ne-am lăsat influenţaţi şi am ajuns la despărţire. În acte. În fapt, ne înţelegem mult mai bine decât ne înţelegeam căsătoriţi.

Nu mai există oamenii care ne făceau rău. Iubirea a rămas între noi, dar în altă formă. Şi se manifestă diferit faţă de cum se manifestă în tinereţe.”, declara Simona Florescu imediat după divorț.

La vârsta de 53 de ani, Simona Florescu are un fizic de invidiat și se menține în formă. Fosta soție a celebrului actor Ion Dichiseanu atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, dar este o prezență discretă în spațiul public. 

Adauga un comentariu