Razboi în Ucraina

Dmitri Medvedev, despre soarta lui Zelensky: „Fie un tribunal, fie roluri secundare în spectacolele de comedie”

Publicat: 12 aug. 2022
Dmitri Medvedev
Dmitri Medvedev, despre soarta lui Zelensky: „Fie un tribunal, fie roluri secundare în spectacolele de comedie"

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky nu are de ales decât să se confrunte cu un tribunal sau să joace roluri secundare în spectacole de comedie, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un interviu cu jurnalistul Nadan Fridrikhson, care a fost postat vineri pe canalul său Telegram, potrivit TASS.

Secretariatul lui Medvedev a confirmat pentru TASS autenticitatea interviului. Astfel, când a fost întrebat ce crede despre viitorul lui Zelensky,

Medvedev a spus: „Fie un tribunal, fie roluri secundare în spectacolele de comedie din nou”.

Dmitri Medvedev: „Ei sunt cei care ar trebui să se teamă de noi”

El a spus că a vizitat Lugansk joi pentru a discuta ce se poate face mai mult pentru a apăra oamenii care trăiesc în Republicile Populare Lugansk și Donețk și pe alte teritorii eliberate. Potrivit lui Medvedev, nu i-a fost frică să viziteze zona de operațiuni de luptă.

„Ei sunt cei care ar trebui să se teamă de noi”, a subliniat el.

În timpul vizitei sale în Republica Populară Lugansk (LPR), Medvedev sa întâlnit cu șeful LPR, Leonid Pasechnik și cu șeful DPR Denis Pushilin. El a ținut, de asemenea, o ședință de guvern cu privire la măsurile prioritare pentru a asigura securitatea locuitorilor din Donbass.

Politicieni ruşi au respins vineri cererile ţărilor G7

Politicieni ruşi au respins vineri cererile ţărilor G7 ca Rusia să restituie Ucrainei controlul centralei atomice de la Zaporojie, în timp ce vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a acuzat pe „sceleraţii” de la Kiev că doresc să creeze un nou Cernobîl.

„Sceleraţii de la Kiev şi susţinătorii lor par să fie dispuşi să pună la cale un nou Cernobîl”, a scris Dmitri Medvedev vineri pe Telegram.

Actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse a ocupat în trecut atât funcția de premier al Rusiei, când președinte era Vladimir Putin, cât și funcția de preşedinte al țării, când Vladimir Putin era premier.

Rachetele şi proiectilele de artilerie cad tot mai aproape de reactorul centralei nucleare de la Zaporojie şi de instalaţiile de stocare a izotopilor radioactivi. Ei spun că a fost Rusia (cea care atacă). Iese în evidenţă chiar şi pentru publicul rusofob naiv că aceasta este 100% o minciună. Nici măcar ONU nu o crede”, a adăugat Medvedev, potrivit Reuters și dpa, preluate de Agerpres. „Ei spun că aceasta se întâmplă din pură întâmplare, un fel de «nu am avut intenţia». Ce pot spune? Să nu uităm că şi Uniunea Europeană are centrale nucleare. Iar accidente se pot întâmpla şi acolo”, a continuat oficialul rus, declaraţie comentată de Reuters ca o ameninţare voalată la adresa Occidentului.
Comentarii
Adauga un comentariu