Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 20 mai 2021. Soarele intră în zodia Gemeni

Publicat: 20 mai 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 22 iunie 2022

 

Horoscopul zilei de 20 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor.

Horoscop Berbec

Soarele luminează sectorul comunicării și al deplasărilor, iar Berbecii nu vor avea stare, nu vor sta locului și nici nu vor fi prea tăcuți. Nativii vor simți nevoia să se plimbe mai mult, să iasă din casă și să se întâlnească cu prietenii, să citească, să învețe, să scrie, să transmită și altora ceea ce știu, se vor remarca prin dialog și vor avea susținere în negocieri și activități comerciale. Cu toate astea, nu putem ignora faptul cu Jupiter, Marele Benefic, a intrat în Pești, într-un sector al interiorizării și cumva mulți Berbeci vor prefera să poarte aceste dialoguri cu ei înșiși.

Horoscop Taur

Taurii au parte de intrarea Soarelui în sectorul financiar, iar acest aspect le poate aduce idei foarte bune despre cum să-și crească veniturile. Totodată, nativii vor fi și mai tentați să facă unele cheltuieli, mai ales pentru confortul lor. Pe de altă parte, Soarele în Gemeni le aduce mai mută încredere în propria lor persoană și îi stimulează să-și valorifice talentele, să facă bani folosindu-se de abilitățile lor.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de intrarea Soarelui în zodia lor pentru că, înainte de toate, le aduce energie și le crește vitalitatea. Dacă până acum s-au simțit mai obosiți, au comunicat de complezență, de acum aceste contexte se schimbă și, în plus, pot vedea totul în jurul lor cu mai multă claritate. Nativii își recâștigă puterea, încrederea, se pun în centrul atenției și se preocupă mai mult de imaginea lor, de viața personală și de sănătate.

Horoscop Rac

Pentru Raci, Soarele în Gemeni vine cu nevoia de introspecție, nevoia de retragere și de reîncărcare a bateriilor. Dialogurile sunt mai mult interioare, iar sectorul trecutului este luminat acum pentru că este nevoie de curățenie acolo, printre amintiri și angoase. Nativii trebuie să se detașeze de tot ce le face rău, de tot ceea ce le afectează starea de sănătate și liniștea interioară. Este o perioadă bună să vadă ce păstrează și ce eliberează din viața lor. Horoscopul de azi îi atenționează că este posibil să aibe parte de insomnii, stări de agitație și chiar nervozitate. Posibile secrete să iasă acum la suprafață, iar negocierile să se petreacă în spatele cortinei.

Horoscop Leu

Soarele este chiar guvernatorul Leilor, iar acest tranzit prin Gemeni îi susține din plin pe nativi să-și reactiveze viața socială și să interacționeze mai mult cu cei din jur, să revitalizeze relații de prietenie, dar și proiecte profesionale. Este o perioadă în care curiozitatea îi poate stimula să intre în noi cercuri, să-și facă noi cunoștințe, poate chiar să fie mai activi în mediul online. Nativii primesc sfaturi bune și sprijin de la cei din jur astfel încât planurile lor de viitor nu vor mai părea imposibil de pus în practică.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei, acolo unde deja se află Mercur, guvernatorul lor, Venus, planeta micilor beneficii, și Destinul, deci pentru nativi va fi vorba de o perioadă importantă din punct de vedere profesional. Nativii au ocazia să se pună în lumină, să se facă remarcați, să-și asume responsabilități și să-și analizeze mult mai clar poziția și obiectivele. Este important să se preocupe de imaginea lor, să-i aducă îmbunătățiri și să nu facă excese de autoritate.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, Soarele în Gemeni va lumina sectorul cunoașterii, al spiritualității și al studiilor înalte. Pe de o parte, vor fi nativi dornici de evoluție personală, iar pe de altă parte, nativi dornici de evoluție profesională, prin explorarea unor noi domenii, poate chiar prin înscrierea la cursuri în urma cărora să obțină un atestat. Dorința de aventură, de eliberare și libertate este mare și mulți pot dori să plece în călătorii acum. Relația cu străinătatea, cu persoane sau instituții străine, este activată de Soare. Horoscopul zilei le cere să-și construiască idealuri înalte și o altă imagine asupra viitorului, mai optimistă și mai clară.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion aprind lumina, odată cu intrarea Soarelui în Gemeni, în sectorul financiar, însă este vorba de banii pe care-i dețin cu alții, de credite, investiții, litigii, partaje, moșteniri. Nativii au șansa să-și facă o nouă strategie financiară, să se preocupe de împrumuturi, datorii, acte, afaceri în care au asociați. Mulți Scorpioni au discuții în cuplu despre buget, în timp ce alții pregătesc dosarul de ieșit la pensie sau dosarul de credit. Sunt temeri financiare care pot ieși acum la suprafață și le-ar prinde bine niște economii. Viața sexuală poate fi mult energizată de acest tranzit, însă trebuie evitate secretele, relațiile ascunse și extraconjugale pentru că la un moment dat pot ieși la suprafață.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de intrarea Soarelui în sectorul relațiilor, acolo unde deja se află Mercur, Venus, planeta iubirii, și Destinul, prin urmare nativii au șansa să vadă cu alți ochi relația în care se află. Dat fiind că este un sector de viață luminat puternic, nativii singuri pot fi dornici de o nouă relație, ar cei care sunt parte a unui cuplu pot fi mai romantici, mai focusați pe partener și pe îmbunătățirea legăturii. Totodată, relațiile profesionale se bucură de susținere, nativii pot semna noi contracte și pot atrage de partea lor asociații de care au nevoie.

Horoscop Capricorn

Soarele în tranzitul său prin Gemeni activează sectorul muncii și sănătății Capricornilor, iar nativii vor avea parte de toată energia necesară pentru a-și îndeplini obligațiile și pentru a-și crește randamentul profesional. Este o perioadă bună să delege sarcini, să angajeze oameni, dacă sunt în această poziție, dar și o perioadă bună să se decidă dacă sunt la jobul pe care și-l doresc. Totodată, acest tranzit poate determina Capricornii să muncească mai mult și să se suprasolicite, să exagereze și să se epuizeze. Chiar dacă au energie, aceasta ar trebui canalizată și către îmbunătățirea stilului de viață, a dietei și rutinei zilnice.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de intrarea Soarelui în zona iubirii, a copiilor și creativității. Se anunță o perioadă romantică, plină de aventuri și distracții, însă atenție la cheltuielile făcute în aceste direcții. Totodată, o nouă iubire le poate trezi pofta de viață sau poate fi vorba de un hobby care capătă acum amploare. Nativii sunt creativi, inspirați, petrec mai mult timp cu copiii și își consolidează relația cu aceștia.

Horoscop Pești

Peștii au parte de intrarea Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia să se preocupe cu mai multă energie de casă și de cei dragi, să aducă mai multă bucurie în cămin și să petreacă mai mult timp la domiciliu. Unii nativi se pot ocupa de acte care vizează bunuri patrimoniale. Horoscopul zilei le atrage atenția că intrarea Soarelui în Gemeni activează și zona emoțională, a trecutului, a copilăriei și nu este exclus să aibă stări interioare mai apăsătoare, să le revină situații mai vechi în atenție pentru a le reconsidera într-o nouă lumină.

sursă
Adauga un comentariu