Cancan ultimă oră

La ce aliment nu ar putea renunța niciodată Andreea Marin: „E în capul listei preferințelor”

Publicat: 27 iun. 2022
Andreea Marin zâmbește
Fosta soție a lui Ștefan Bănică a renunțat la un aliment și a slăbit 7 kg

Andreea Marin are o carieră impresionantă în televiziune și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Pentru că are o siluetă de invidiat, deși este mamă de adolescentă, Andreea Marin a vorbit acum despre stilul ei de viață, care o face să fie într-o formă de zile mari, arătând bine și simțindu-se la fel de bine.

Andreea Marin, atentă la ce mănâncă

Andreea Marin a mărturisit că este o persoană foarte determinată, iar în momentul în care își pune ceva în cap, reușește să le pună și în practică. Vedeta a apelat la ajutorul unui medic pentru a urma o dietă, deoarece este de părere că oamenii ar trebui să apeleze la ajutorul unui specialist dacă vor să obțină rezultate pe măsură.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus Andreea Marin, notează spectacola.ro.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a renunțat la un aliment și a slăbit 7 kg

Andreea Marin a reușit să renunțe complet la dulciuri și astfel a reușit să scape de 7 kilograme. Fosta soție a lui Ștefan Bănică este de părere că nu există nu se poate, ci oamenii nu au destulă voință pentru a reuși.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Însă, dacă la dulciuri a renunțat cu ușurință, iar dieta dată de medic o respectă fără probleme, un lucru pare imposibil pentru divă.

Vedeta spune că, deși ar putea, nu ar vrea să-și scoată din alimentație produsul ei preferat. Pentru ea, cașul este un în înlocuitor al pâinii și se află în topul produselor alimentare pe care ea le preferă.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mai mărturisit ” Zâna surprizelor”.
Adauga un comentariu