International

Un măcelar din Filipine a filmat o bucată de carne care mișca ciudat după ce a tăiat-o și a pus sare pe ea – VIDEO

Publicat: 07 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un măcelar din Filipine a filmat o bucată de carne care mișca ciudat după ce a tăiat-o și a pus sare pe ea - VIDEO
Punerea sării pe carne este un proces care e folosit pentru a extrage apa

Un videoclip care s-a viralizat în mediul online a creat spaimă în rândul celor care l-au vizionat. Un măcelar din Filipine arată bucăți de carne proaspăt tăiată care au un tremurat haotic, conform The Mirror.

Videoclipul care are peste 430.000 de vizualizări de când a fost redistribuit pe Twitter pe 10 ianuarie, arată o bucată de carne care are spasme după ce a fost presărată cu sare.

Bucată de carne care mișca ciudat după ce a tăiat-o și a pus sare pe ea

În clip, măcelarul anonim este văzut ținând carnea în fața camerei, astfel încât spectatorii să poată vedea suprafața cărnii, care pare că pulsează când reacționează la acoperirea cu sare.

Punerea sării pe carne este un proces care e folosit pentru a extrage apa și ajută la conservarea acesteia pentru a o menține mai proaspătă mai mult timp în timp. De asemenea, sarea o și condimentează.

Mesajul unui șofer din Cluj fixat pe roata mașinii sale

Într-o altă ordine de idei, amintim cum un șofer a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei care au animale de companie, cu un carton pe care l-a fixat pe roțile mașinii sale. Bărbatul le atrage atenția celor care au câini să nu le permită să urineze pe roți pentru că acestea sunt proprietate privată.

Mai mult, acesta le-a mai zis că, peste hotare, a văzut oameni care cară după ei bidoane de cinci litri de apă, pentru a arunca după ce patrupedul își face nevoile fiziologice.

Poza de pe pagina din Turda a stârnit numeroase controverse, mulți considerând absurdă cererea omului.

„Cu urinatul de câini pe mașini – Proprietate privată – personală”, scrie pe cartonul lăsat de bărbat.

Adauga un comentariu