Cultural

Ce note a luat Daniela Crudu la BAC! Nu, nu este o glumă

Publicat: 22 iun. 2022
Daniela Crudu cu un trandafir dupa ureche
Daniela Crudu a obtinut rezultate neasteptate la Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat este un moment extrem de important în viața oricărui elev. Prin această probă trec și vedetele, unele obținând note mari, altele promovând examenul maturității cu note mici.

Daniela Crudu, una dintre cele mai controversate vedete din România, a trecut, la rândul ei, prin emoțiile examenului de Bacalaureat, iar rezultatele au fost destul de bune.

Ce note a luat Daniela Crudu la BAC

Fosta asistentă TV a obţinut la examenul maturităţii onorabila notă de  7.81. Dacă la limba română proba orală a luat doar 8.5, la scris, bruneta a reuşit să ia 6.15. La engleză oral a obținut nota 8, la matematică 6.6, la biologie 7.65 şi la sport a reușit să obțină nota 10, potrivit edu.ro.

După terminarea liceului, Daniela şi-a dorit să continue urmeze studii superioare, așa că s-a înscris la Facultatea de Jurnalism.

Alte vedete s-au descurcat mult mai bine atunci când au fost în fața examenului maturitații.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzica „Dinu Lipatti“, secția de actorie. Media generală la examenul de Bacalaureat a fost de 9,28. A fost a doua cea mai bună medie din liceul respectiv. „Era să nu ajung la examenul de Bacalaureat pentru că aveam filmări. Când m-au întrebat care erau zilele de examen, mi-a fost rușine că trebuia să lipsesc de la filmări, așa că am spus că doar două zile sunt examinată. Astfel că în ziua examenului am fost dimineața la Studiourile Buftea, la filmări, și am ajuns pe muchie și la examen“, povestea vedeta.

Marius Moga a fost elev la Liceul „Horea, Cloșca și Crișan“, din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9,30. „Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe lângă ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie“, mărturisea el.

Anda Adam a terminat Liceul george Călinescu din București. A obținut o medie extraordinar de bună în urma examenului de Bacalaureat: 9,66.

Ana, sora Danielei Crudu, s-a casatorit

Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit în Italia. Blondina, pe numele ei complet Ana Maria Crudu, și soțul ei, Adrian Neagu au avut parte de o nuntă ca-n povești, într-o locație de-a dreptul superbă, la piscină. Aceștia s-au cununat civil anul trecut, în septembrie, iar mireasa și-a dorit foarte mult să facă nunta în țara în care trăiește mama ei, Florica.

Așadar, pe 18 iunie a fost mare sărbătoare în familia Crudu. Ana Maria Crudu s-a căsătorit religios cu partenerul ei de viață, Adrian Neagu. Dovadă stau chiar imaginile postate de miri și de invitați pe rețelele de socializare.

La eveniment a luat parte și Daniela Crudu și a fost la fel de energică după cum ne-a obișnuit. Vedeta a postat pe Instagram mai multe imagini și filmulețe de la nuntă. Aceasta s-a ținut la un restaurant de familie, din localitatea Bova Marina, în regiunea Calabria.
Adauga un comentariu