Cultural

Drama Iulianei Tudor: „Sunt ani de zile de când trăiesc în teroare” 

Publicat: 23 iun. 2022
Iulian Tudor machiata strident
Iuliana Tudor a ramas cu o trauma pe care nu o poate depasi de cand a fost muscata de un caine

În urmă cu niște ani, Iuliana Tudor a suferit o dramă cuplită, când un câine de talie mare a mușcat-o și i-a provocat răni cumplite. Deși prezentatoarea iubește cânii, marturisește în emisiunea TV că și acum are o frică când se apropie.

A încercat să faca eforturi mari pentru a putea să se aproprie fără groază de câini, iar salvarea a venit de la fiul ei Tudor.

Drama Iulianei Tudor

Iuliana Tudor a realizat că nu își poate ține departe fiul de animalele de companie și ajunsi în curtea mamei sale a început să relaționeze iar cu câinii.

Vedeta este atât de marcată de mușcătura aceea care i-a adus răni grave, încât trauma durează de ani de zile.

Frumoasa prezentatoare a recunoscut în repetate rânduri că a avut parte de provocări pe plan profesional și că a fost nevoită să facă multe compromisuri. Cu toate că a regretat la început faptul că a renunțat la cariera de magistrat în favoarea televiziunii, în prezent se declară împlinită și mândră de profesia ei.

,,Am abandonat visul de a deveni magistrat pentru televiziune. Eram la Tulcea la un festival de folclor, luasem premiul al II-lea şi mă pregăteam să plec spre casă. Mi-am luat bilet spre Ploieşti şi aşteptam în gară să vină trenul. Pe peron, în difuzoare, aud că-mi este strigat numele şi sunt chemată la biroul de informaţii. M-am dus. Mă căutau la telefon de acasă, inclusiv profesoară mea de canto sunase după mine. Motivul: un casting de prezentatori la TVR care se organiza fix în acea zi şi la care fusesem chemată.

Mi-au pus o mulţime de întrebări şi am trecut prin teste de tot felul, după care am plecat. Într-o săptămână, aveam să aflu că voi intra în direct ca prezentator într-o emisiune săptămânală.”, a mărturisit aceasta.

Iuliana Tudor se declară în prezent o femeie împlinită și fericită. Frumoasa prezentatoare îmbină perfect planul profesional cu viața de familie. Mai mult, aceasta se menține în formă și arată spectaculos. Vedeta nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă.

Ce face pentru a se menține în formă

Iuliana Tudor este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi, care s-a făcut remarcată pentru emisiunea „O dată în viață”, pe care o prezintă la TVR 1. Are peste 40 de ani, dar vârsta este doar o cifră simplă pentru ea, deoarece arată senzațional și multe femei doar visează la o siluetă ca a ei.

Chiar dacă este ocupată mai tot timpul, prezentatoarea este mereu atentă la stilul ei de viață și are mare grijă la ceea ce mănâncă.

„Nu este o dieta, este doar un mod de viata, putin disciplinat. Adica mananc la patru ore, dorm opt ore, nu mananc lucruri nesanatoase, insemnand prajeli, multi carbohidrati. Incerc acum sa elimin cat pot zaharul. Apa, iaurturi foarte-foarte usoare, dar incerc sa fie un regim divers, in asa fel incat sa pot hrani organismul cu de toate. Cantitate mica si sport”, spunea aceasta.
Adauga un comentariu