Local

Ieşean, săltat de „mascaţi” pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc! Individul poreclit „Aki” a ajuns după gratii (EXCLUSIV)

Publicat: 16 mai 2022
Jandarmii au efectuat unele percheziţii
Un ieşean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către judecătorii din cadrul Tribunalului Judeţean

Un ieşean a ajuns după gratii, fiind cercetat pentru trafic de droguri. Astfel, luni, 16 mai 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de oamenii legii pe numele lui Alexandru Anghel, zis „Aki”. Ieşeanul, care a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile, a contestat, însă, decizia instanţei de judecată.

Luni, 16 mai 2022, un ieşean a ajuns după gratii, fiind cercetat pentru trafic de droguri. Aşadar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de oamenii legii pe numele lui Alexandru Anghel, zis „Aki”.

„Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public privind luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Alexandru Anghel. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Anghel, zis „Aki”, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, în formă continuată (două acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Alexandru Anghel”, au menţionat luni seară judecătorii ieşeni.

Ieşeanul, săltat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. De altfel, ieşeanul, care a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile, a contestat deja hotărârea instanţei de judecată.
Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul poreclit „Aki”. În urmă cu câteva zile, individul a intrat în atenţia oamenilor legii pentru trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Alexandru Anghel, arestat preventiv în urma unei acţiuni-fulger

Oamenii legii au afirmat că, în urmă cu câteva zile, au primit o informaţie potrivit căreia un tânăr se ocupă cu vânzarea de droguri de risc şi de mare risc. Anchetatorii au intrat pe fir şi au ajuns la ieşeanul Alexandru Anghel, zis „Aki”. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Procurorii ieşeni afirmă că l-au prins pe acesta vânzând substanţe interzise în două rânduri. Mai apoi, tânărul a fost săltat şi dus la audieri. Astfel, pe 15 mai 2022, Alexandru Anghel a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Mai apoi, individul a fost dus în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Acum, ieşeanul, care a fost săltat de „mascaţi” pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, a contestat decizia arestării, luată de Tribunalul Judeţean în cazul său!
Comentarii
Adauga un comentariu