National

 Acesta este bărbatul suspectat că a ucis-o pe Mirela și i-a aruncat cadavrul pe marginea autostrăzii. ADN-ul femeii, găsit și el în locuința acestuia

Publicat: 13 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
 Acesta este bărbatul suspectat că a ucis-o pe Mirela și i-a aruncat cadavrul pe marginea autostrăzii. ADN-ul femeii găsit și el în locuința acestuia
La scurt timp după ce anchetatorii i-au percheziționat casa principalului suspect, s-a aflat ce lucruri au fost găsite în locuința acestuia, care l-ar putea incrimina

Anchetatorii au făcut descoperiri importante în casa bărbatului de origine turcă suspectat că ar fi ucis-o pe Mirela, femeia al cărui cadavru a fost găsit la marginea autostrăzii.

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul morții Mirelei Bîtfoi, femeia al cărui trup fără viață a fost găsit în saci de plastic, aruncat la marginea autostrăzii A1. La scurt timp după ce anchetatorii i-au percheziționat casa principalului suspect, s-a aflat ce lucruri au fost găsite în locuința acestuia, care l-ar putea incrimina.

Joi, 11 aprilie, autoritățile au făcut cercetări riguroase la locuința cetățeanului turc. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, nu ar fi vrut deloc să colaboreze cu anchetatorii, însă dovezile găsite în curtea sa vorbesc de la sine.

Proprietatea deținută de cetățeanul turc, care locuiește în România de peste 20 de ani și deține mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, arată ca o adevărată fortăreață. Cu mai multe clădiri cu ziduri înalte și plin de camere de supraveghere, acesta ar fi locul în care bărbatul ar fi ucis-o pe Mirela Bîtfoi.

Aici, polițiștii ar fi găsit, în timpul percheziției, mai multe urme de sânge, o sârmă cu care bărbatul și-ar fi legat victima și resturi de saci de plastic asemănători cu cei în care au fost găsite secțiuni din trupul Mirelei, la marginea autostrăzii.

În plus, în casa turcului a fost găsit ADN-ul femeii de 38 de ani.

Dacă va fi găsit vinovat pentru crima îngrozitoare, turcul de 64 de ani riscă închisoarea pe viață. Dacă el a refuzat colaborarea cu polițiștii, avocatul său a făcut câteva declarații, spunând că bărbatul ar trebui să vorbească și să fie sincer. În ceea ce privește acuzațiile făcute de vecini, cum că, în trecut, turcul ar fi sechestrat un copil, reprezentantul său legal i-a luat apărarea, afirmând că acest lucru nu ar fi adevărat.

„Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Ar trebui să fie sincer, să colaboreze dacă există indicii.

Reporter: Se spune că ar fi sechestrat un copil.

Grigore Marian Gabriel, avocatul turcului: Nu nu. Nu este adevărat, el a prins copiii care îi făceau distrugeri, îi vopseau gardul şi zice că a avut o discuție cu părinții”, a declarat avocatul principalului suspect în cazul morții Mirelei Bîtfoi, conform Observatornews.ro.

Sora Mirelei, nemulțumită de felul în care decurge ancheta

Deși autoritățile au declarat că, în cazul dispariției Mirelei Bîtfoi, s-au luat rapid măsuri, sora femeii decedate este de altă părere. Femeia consideră că ancheta se mișcă lent și că polițiștii nu au încercat să localizeze un număr de telefon care o apelase insistent pe Mirela Bîtfoi, înainte ca aceasta să dispară și să fie găsită moartă.

Mai mult, familia victimei ar fi menționat numele cetățeanului turc la Poliție încă de când au anunțat dispariția Mirelei.

S-a dovedit în istoricul apelurilor acolo anumite chestii. Între care numărul acela de contact foarte insistent, pe telefon. Trebuia să fie, cumva, un pic, o anchetă mai rapidă. O localizare de telefon nu s-a putut face că trebuia, nu ştiu ce trebuia, de la procuror. Doar ceea ce am dat eu şi ceea ce m-am luptat eu să scot, anumite informaţii, cartela ei, tot să dovedească, mesaje cu nişte conversaţii între ea şi un tip de pe messengerul ei”, a mărturisit sora Mirelei Bîtfoi, conform sursei citate anterior.

În ceea ce privește legătura dintre Mirela Bîtfoi și bărbatul suspectat că ar fi ucis-o, aceasta ar fi fost mai strânsă decât se știa până acum. După ce rudele femeii ucise i-au menționat numele acestuia la Poliție, și vecinii bărbatului recunosc că au mai văzut-o pe Mirela Bîtfoi în compania turcului, chiar înainte de data la care aceasta a fost dată dispărută.

„Reporter: Aţi văzut-o vreodată la el?

Vecin: Da.

De vreo două ori a venit la dânsul, o dată a ţinut-o în maşină, o dată a coborât. În februarie, martie”, a declarat unul dintre vecinii detățeanului turc.

Mai mult, vecinii turcului au povestit că acesta ar avea probleme psihice, iar în trecut a fost căsătorit cu o româncă, însă femeia ar fi murit în condiții misterioase.

Mai mult, vecinii turcului au povestit că acesta ar avea probleme psihice, iar în trecut a fost căsătorit cu o româncă, însă femeia ar fi murit în condiții misterioase.

Adauga un comentariu