Cancan

Ce studii are Giani Kiriță, de fapt. Câte clase a absolvit concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 

Publicat: 23 sept. 2022
Ce studii are Giani Kiriță de fapt. Câte clase a absolvit concurentul de la Sunt celebru scoate-mă de aici 
Giani Kiriță (45 de ani) a susținut Bacalaureatul la o vârstă destul de înaintată, mai exact la vârsta de 29 de ani

Giani Kiriță (45 de ani) a susținut Bacalaureatul la o vârstă destul de înaintată, mai exact la vârsta de 29 de ani. Iată cu ce notă a promovat examenul maturității fostul căpitan al echipei Dinamo. Vei rămâne surprins când vei afla.

Fostul fotbalist a terminat studiile liceale în urmă cu 16 ani și abia atunci s-a înscris la examenul de Bacalaureat, mai exact în anul 2006, la Grupul Școlar “Dumitru Dumitrescu” Buftea, la specializarea Științele Naturii, cu frecvență redusă. A dat BAC-ul mai târziu cu 11 ani decât ar fi trebuit în mod normal, dar se explică, la momentul acela, el era mult prea concentrat pe fotbal și își dedica tot timpul antrenamentelor.

Ce studii are Giani Kiriță, de fapt

Concurentul emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a dat examenul maturității la 29 de ani, dar pentru a fi posibil acest lucru a făcut eforturi mari. La vremea aceea juca în Turcia, pe un contract de câteva mii de euro și a trebuit să se întoarcă în țară special pentru a susține BAC-ul, scrie Wowbiz.

Mai mult, Giani Kiriță a trecut prin toată materia de BAC și a reușit să ia note frumoase. Media examenului de Bacalaureat a fostului jucător de la Dinamo a fost 8.07. Kiriță a luat 8,5 si 6,9 la Limba și literatura română (oral, respectiv scris), 9 la Limba Franceză oral, 8,3 la Matematică, 6,1 la Anatomie și 9,65 la Geografie.

În perioada aceea, Giani Kiriță avea deja în palmares două titluri de campion al României și trei cupe, toate cu echipa de fotbal Dinamo, acolo unde a profesat în perioada 1997 – 2003.

Giani Stelian Kiriță s-a retras din activitate, el a jucat pe poziția de fundaș și mijlocaș. Este cunoscut pentru activitatea de la Dinamo București, echipă pentru care a jucat 6 ani, dar a fost și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor.

A debutat în Divizia A pe 19 aprilie 1997, într-un meci Dinamo București – Universitatea Cluj 3-0. A jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000. Mai mult, după retragerea sa, Kiriță a avut ocazia să și antreneze echipa de fotbal CS Buftea, în anul 2012.

Cabral, lăsat singur de familie în Republica Dominicană

Cabral și-a vărsat amarul pe Facebook imediat după ce familia sa s-a urcat în avionul spre România. A scris un mesaj emoționant, însă, în același timp, nu a uitat să facă haz de necaz și să se autoironizeze, spunându-le admiratorilor săi să nu se mire în cazul în care va apărea pe rețelele de socializare „cu muci și vălelei”, mai ales că are o companie de nădejde, „o sticlă întreagă de gin și trei sticle de tonic”.

„Mi-a plecat familia spre casă.

Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.

Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei.

Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris Cabral pe pagina de socializare.
Adauga un comentariu