Actualitate

EXCLUSIV! Teribil! Iata momentul producerii accidentului din zona Rond Vechi Cug! Barbatul a fost proiectat cativa metri prin aer – VIDEO

Publicat: 25 mai 2019
1

Un accident rutier s-a produs in Iasi, zona Rond Vechi Cug, accidentul s-a soldat cu o victima, in speta, un barbat in varsta de 65 de ani.  Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0.24 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele tinerei in varsta de 25 ani aflata la volanul autoturismului s-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Pe filmare se vede ca tanara nu a putut evita impactul, barbatul traversand neregulamentar. 

Comentarii
  • În primul rând, acolo nu pare să fie trecere de pietoni. În al doilea rând, tipa cu mașina, ce căuta pe linia de tramvai să depășească șirul de mașini ? nu putea să stea și ea la rând ? ieri a fost nebuneala de pe lume în oraș. De fiecare dată când e concert în fața Palatului Culturii, în oraș e haosul de pe lume. Ba se anunțase și marșul absolvenților. Cred că se va face marș și se vor da spectacole și când vor termina copii grădinița sau clasa pregătitoare ori clasele gimnaziale. Că asta e la bază în ziua de azi: spectacole, distracții, alcool și droguri. În rest ? Dumnezeu cu mila.

  • Vinovati sunt si cei care au pus statiile de tramvai si autobuz pe mijlocul strazii, cu trecere de pietoni pe jumatate de strada. Numai la Iasi poti intalni asa ceva! Dupa cum se vede, victima alerga sa prinda autobuzul care era in statie, dar pe partea lui nu era trecere de pietoni. Cele mai multe accidente pe soseaua Nicolina, se produc din cauza acestor amplasari a statiilor mijloacelor de transport cu semi trecere de pietoni.

    • Cu asa o gandire ai sa ajungi si tu sub rotile unei masini! Lucrurile sunt simple: lipsa educatiei (lipsa celor 7 ani de acasa) combinate cu o prostie genetica duc la acest deznodamant! Imi pare sincer rau pentru soferita pentru stressul prin care a trecut!

      Daca nu ai trecere nu traversezi! Iti misti fundul nesimtit pana la semafor unde poti sa treci in siguranta! De asta nu este trecere acolo!!!!

  • Trebuia calcat pe cap. Ce plm traverzezi pe unde nu ai voie. Soferul a avut reactie foarte rapida, drept dovada s a si oprit intr un metru. **** pietonilor needucati…masina calca nu fute.

Adauga un comentariu