Eveniment-Social

Nunta in lumea buna a Iasului. Fiica primarului se marita. Mirele este medic radiolog. Peste 300 de persoane vor lua parte la marele eveniment

Publicat: 02 oct. 2018
1

Nunta cu staif in Iasi. Fiul cel mic al medicilor Doina si Florin Gramada se insoara. Aleasa este fiica primarului Gheorghe Stefurac care conduce comuna Holboca din judetul Iasi de ani de zile.

Mirele, Tudor Gramada, este medic radiolog, iar mireasa, Smaranda Stefurac, este tot medic radiolog. Tinerii se cunosc din facultate, ambii fiind absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi. Mirii au terminat rezidentiatul si sunt medici specialisti in Franta.

Marele eveniment va avea loc sambata, 6 octombrie 2018, la restaurantul Capitol din Iasi, locatie aleasa de miri dupa ce au vizionat mai multe restaurante.

De altfel, dupa cum a spus socrul mic, nunta a fost organizata in totalitate de miri. Socrul mare este medic neurochirurg la Spitalul "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi si va pleca in Franta acolo unde sotia, medic pneumolog si fiul cel mare, medic radiolog, locuiesc de ani de zile. Mirele, mezinul familiei Gramada, isi va continua cariera de medic tot in Franta, alaturi de sotia sa. Mireasa, Smaranda Stefurac, este singurul copil al primarului comunei Holboca.

"Nunta au organizat-o copiii, asa cum si-au dorit ei. Noi suntem invitati. Tudor, ginerele meu, este un baiat extraordinar. Copiii se cunosc din facultate. Smaranda este medic radiolog specialist in Franta si cred ca va ramane sa lucreze acolo. Este singurul meu copil, dar nu ii pot interzice sa lucreze acolo unde isi doreste. Avem peste 300 de invitati. Eu am mers la toate nuntile unde am fost invitat si am multi oameni pe care i-am invitat la nunta fetei", a declarat Gheorghe Stefurac, primarul comunei Holboca.

Fiind o nunta la care vor participa multi medici, nasii, parintii spirituali ai tinerilor miri fac parte din aceeasi tagma. Prof. dr. Ioana Grigoras, sefa Clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iasi si presedinta Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr.T. Popa" din Iasi, impreuna cu sotul, dr. Mihai Grigoras, medic specialist radiologie si imagistica medicala, vor fi nasii lui Tudor si Smaranda.
 

Comentarii
  • Casa de piatra!!! Domnu Primar sa plece cu o saptamana mai devreme de la primaria Holboca sa nu aiba probleme pe drum. Holboca-Iasi e plin de cratere

  • Casa de piatra tinerilor insuratei ! Si realizari profesionale remarcabile, la fel pentru socrii mari ! In Romania zilelor noastre si in Iasi, nu te poti realiza ca medic, daca doresti si esti capabil sa practici medicina la un nivel de varf. Spitalele sunt in ultimul hal, si pentru pacienti, si pentru medici. Singura obtiune valabila a ramas din nefericire plecarea in Ociident….

  • Casa de piatră! La mulți ani, copii sănătoși, înțelegere și noroc în viață!
    Domnului primar de la Holboca, multă sănătate, putere de muncă și să dea Domnul să fiți sănătos. Să ne trăiești domnu primar!

Adauga un comentariu