Magazin

Adrian Enache si Iuliana Marciuc au facut show la nunta fiicei unui politician – VIDEO

Publicat: 01 oct. 2012
1

Imbracata intr-o rochie eleganta, Iuliana Marciuc a fost, duminica, o nasa vesela si pusa pe sotii, la nunta fiicei presedintelui PC Sibiu. Nici nasul Enache nu s-a lasat mai prejos, cei doi asortandu-se pana la cele mai mici detalii. Chiar si la capitolul improvizatii, nasii au fost sarea si piperul petrecerii, organizata la un hotel de 5 stele din Sibiu, scrie Cancan.ro.
 
Cei doi le-au pregatit o multime de surprize mirilor, Wanda si Artur Grila. Cununia religioasa a avut loc in Biserica Ursulinelor, un edificiu romano-catolic ridicat in secolul al XV-lea, aflat in centrul istoric al Sibiului.

Dupa solemnitatea ceremoniei religioase, nasul Adrian Enache a dat startul distractiei. Artistul n-a ezitat sa intrerupa chiar valsul mirilor, pe care l-a catalogat drept „plictisitor”. A schimbat muzica si l-a invatat pe Artur sa danseze salsa. Mireasa a imbratisat imediat ideea nasului, si-a schimbat rochia lunga si alba cu un minijup negru si s-a dezlantuit pe scena. Momentul i-a entuziasmat pe nuntasi, care nu s-au sfiit sa-l imortalizeze cu aparatele foto sau telefoanele mobile. Dupa lectia de salsa, Adrian Enache a facut show pe ritmuri de sirtaki. A dansat greceste cu un pahar de sampanie asezat pe frunte, pe care, in final, l-a spart, conform obiceiului.
 
Printre VIP-urile din Capitala prezente la nunta fiicei presedintelui PC Sibiu, Viorel Ionita, s-a aflat si jurnalistul Cornel Nistorescu. Misiunea pe care i-a incredintat-o nasul jurnalistului a fost aceea de a face cronica nuntii. Nasul a avut, insa, si momente de seriozitate: pe scena, cantand alaturi de trupa sa, Exclusiv. Printre vedetele locale prezente la nunta s-a remarcat deputatul PNL Mircea Cazan, „inarmat” cu deja celebrul receptor retro galben, conectat la telefonul mobil.
Adauga un comentariu