Magazin

Alarmant: Ce a patit un barbat care bea trei litri de Cola pe zi

Publicat: 29 mai 2013
1

Un barbat care isi facuse un obicei deosebit de nesanatos a murit, in timp ce dormea. In varsta de 30 de ani, barbatul din Marea Britanie, ajunsese sa bea trei litri de Cola pe zi, asta desi stia ca obiceiul lui este foarte nesanatos. Mai mult, acesta consuma si foarte multa apa, pentru a-si potoli setea aparenta. 

Medicii au declarat ca plamanii ajunsesera sa aibe o dimensiune de patru ori mai mare decat cea normala, din cauza consumului de bauturi carbogazoase. Potrivit asistentilor care il ingrijeau, acesta suferind de sindromul Asperger (o forma de autism), barbatul fuma excesiv de mult, iar uneori erau nevoiti sa ii confiste tigarile ca sa nu fumeze un pachet pe ora.

De asemenea, se pare ca barbatul avea obiceiul de a merge foarte mult. „Nu statea locului niciodata. Uneori strica si doua perechi de tenisi pe saptamana”, a spus un asistent care l-a ingrijit.

Patologistul Deirdre Mckenna a declarat ca este sigura de cauza mortii: „Avea un nivel al sodiului foarte scazut in organism, asta din cauza bauturilor pe care le consuma, deci as spune ca fluidele l-au ucis”.

Adauga un comentariu