Din lumea filmului

Apareau pe la evenimente fericiti, dar acum Ioana Ginghina a spus chiar ea cum stau lucrurile. Asta explica multe

Publicat: 11 iul. 2019

Actrita Ioana Ginghina a hotarat sa se bucure din plin de viata dupa divortul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina este hotarata sa traiasca clipa, dupa cum a marturisit intr-un text pe care l-a publicat pe blogul ei. 

„Asa mi-au spus toti, asta simt si eu sa fac acum. E cea mai buna perioada pentru acest lucru. E vara, e vacanta, e soare, e cald, deci e timpul pentru distractie.Sa traiesc clipa… ce o mai insemna si asta, mi-am zis? 

Stiu in principiu, sa ma bucur de prezent, de ce mi se intampla, insa ce mi se intampla nu e tocmai placut, asa ca am plecat la Sibiu”, a spus ea. 

Vedeta a mers la parintii sai si s-a intalniti cu prietenii de odinioara. 

„Unde poti sa te vindeci mai bine decat la mama si la tata in brate. Parintii sunt cei care iti spun sincer ca esti cea mai minunata fiinta de pe pamant si pe ei chiar ii crezi. La Sibiu am nimerit perfect intr-o perioada de festival, erau ultimele doua zile de festival de teatru, deci evenimente, spectacole, parade… perfect pentru iesiri lungi, stat la terasa, plimbat…aperol spritz… Apoi a inceput si Tiff Sibiu, proiectii de filme in aer liber, deci decorul perfect pentru a trai clipa. 

Tot acasa m-am reintalnit cu prietenii din copilarie, cu colegii de liceu cu toata adolescenta mea, lucru care m-a facut sa capat un vibe, o stare proaspata, un zambet permanent pe buze si… un strop de Fericire. Da, parca nu ma mai intalnisem de mult cu Fericirea. 

Voiam de mult sa o regasesc, dar incercarile mele esuau de fiecare data”, a adaugat ea. Ioana Ginghina a marturisit si ce sentimente au incercat-o la revenirea acasa. „Apoi m-am intors acasa, fara Ruxi, ea a ramas la Sibiu sa faca o scoala de vara si, m-am trezit pentru prima data singura in casa… poate parea ciudat, insa o sa fiu sincera cu voi si o sã va spun ca nu e chiar asa de rau sa fii singura. 

Am control total asupra televizorului. Ma pot uita ore in sir, mancand chestii nesanatoase, la documentarele de pe Netflix . Dorm intr-un pat mare de doua persoane… singura. Este fantastic, nu ma mai inghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonala, daca vreau. ? 

A si era sa uit asta. Am mai mult loc in dressing, deci pot sa-mi cumpar haine caci nimeni nu va sti cate mi-am luat si cat au costat. Da, chiar ca m-am hotarat sa traiesc clipa si sa ma bucur de faptul ca sunt libera. ?”. Actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au mers in data de19 iunie 2019, la notar, pentru a divorta. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani si au impreuna o fetita pe nume Ruxi. loading...

Adauga un comentariu