Secretele istoriei

Asistenta personala a lui Meghan Markle si-a dat demisia! Este a patra angajata care pleaca de langa ea

Publicat: 11 mart. 2019

Mana dreapta a lui Meghan Markle si-a dat demisia! Asistenta personala a ducesei de Sussex va pleca dupa ce cuplul regal se va muta la Windsor, la sfarsitul lunii aprilie.

Amy Pickerill, asistenta personala a lui Meghan Markle, va pleca din tara, potrivit Daily Mail. Ea sustine ca demisia ei a fost in termeni buni si ca s-a inteles foarte bine cu ducesa de Sussex. Amy a acceptat sa ramana alaturi de sotia printului Harry pana cand aceasta va naste. Fosta actrita americana va deveni mamica la sfarsitul lunii aprilie sau la inceputul lui mai. Alti patru membri ai staff-ului ducesei au demisionat in ultimele cinci luni.

O alta asistenta a lui Meghan Markle a demisionat in noiembrie anul trecut. Melissa Touabti a mai lucrat si pentru Robbie Williams si Madonna. Aceasta a spus ca a demisionat din motive personale.

Asistenta personala a printului Harry a demisionat in decembrie

In urma cu cateva luni, asistenta personala a printului Harry, Samantha Cohen, a demisionat dupa 17 ani in serviciul familiei regale. Supranumita „Pantera”, Cohen a fost cea care a invatat-o pe Meghan Markle tot ce stie despre familia regala. Gurile rele spun ca aceste demisii in lant au legatura cu „firea dificila” a sotiei printului Harry.loading...

Adauga un comentariu