National

Capra neagra impuscata de braconieri in Parang. Doi romani si doi straini, audiati

Publicat: 13 oct. 2018
Editia PDF
11 Oct. 2019

Jandarmii din judetul Hunedoara au prins, vineri, doi cetateni romani si alti doi straini care aveau asupra lor arme de vanatoare, fara a detine autorizatie.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Inspectoratul Judetean de Jandarmi Hunedoara, in jurul orei 14.00, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parang a obtinut date si informatii referitoare la faptul ca in zona Coriciu din Masivul Parang se afla o masina suspecta cu numere straine.

Dupa ce-au luat legatura cu paznicul de vanatoare de la Ocolul Silvic Petrosani jandarmii s-au deplasat in zona indicata.

Vezi si: Incredibil! Si-a pus poze pe Facebook cu o capra neagra: ''La vanatoare de dimineata, fericita''

«In jurul orei 15.20 au oprit o masina de teren pe drumul forestier din zona. In autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, doi cetateni romani si doi cetateni straini, care aveau asupra lor 2 arme de vanatoare. De asemenea, in masina au gasit si o capra neagra impuscata. Acestia nu detineau autorizatie de vanatoare», se scrie in comunicat.

Cei patru barbati au fost dusi la Politie pentru audieri si vor fi cercetati pentru braconaj.loading...

Comentarii
  • Pe forumul unui ziar, a scris că străinii, erau austrieci. După cum se observă, de la calicirea pădurilor, au trecut la animalele sălbatice. Am impresia că ăștia sunt mai sălbatici decât animalele pe care le vânează.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit