Stiri si curiozitati

Carmen Iohannis a fost audiata in dosarul caselor din Sibiu! Sotia lui Klaus Iohannis a purtat batic pe cap pentru a nu fi recunoscuta

Publicat: 15 feb. 2019

Carmen Iohannis a fost audiata de procurori, in dosarul caselor din Sibiu, potrivit Romania TV! Prima doamna a Romaniei a fost nevoita sa raspunda la intrebarile procurorilor pe data de 6 februarie. Informatiile au aparut in presa recent!

Potrivit surselor Romania TV, sotia presedintelui Klaus Iohannis a fost audiata pe datade 6 februarie la Parchetul pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Se pare ca a dat explicatii dupa ora 22.00, aproape de miezul noptii. Carmen Iohannis ar fi intrat cu un batic pe cap astfel incat sa nu fie recunoscuta de jurnalisti. Audierea ar fi durat foarte putin.

Carmen Iohannis, audiata de procurori in legatura cu casa luata cu acte false

Carmen Iohannis a fost citata de doua ori la Parchetul General, in urma unei plangeri vizand casele detinute impreuna cu sotul sau. De fiecare data, a transmis procurorilor, prin intermediul avocatului, ca nu poate ajunge.

Acest dosar a fost deschis in urma unui denunt depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administreaza site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentata de jurnalistul Razvan Savaliuc, impotriva presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei acestuia, Carmen Iohannis, precum si impotriva notarului Radu Gabriel Bucsa, reclamati pentru savarsirea mai multor infractiuni, printre care abuz in serviciu, fals intelectual, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat.

Casa luata cu acte false, in atentia procurorilor

Dosarul vizeaza suma de 320 de mii de euro incasata de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa de pe urma inchirierii unei case din centrul Sibiului, care a fost achizitionata cu ajutorul unor acte false, in perioada in care Klaus Iohannis era primarul orasului Sibiu!

Decizia magistratilor este una definitiva, prin care instanta a hotarat ca imobilul respectiv a fost insusit prin acte care s-au dovedit a fi false! Cladirea respectiva a fost inchiriata unei banci, iar cu banii din chirie, Klaus Iohannis si-ar fi cumparat mai multe case in orasul Sibiu. Asa a ajuns carmen Iohannis sa de explicatii in fata procurorilor pentru actele false si pentru suma incasata drept chirie.loading...

Adauga un comentariu