Eveniment-Social

Consilierul judetean Morosanu va ajuta sportivii ieseni – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 iun. 2012

@ „Imi doresc sa ajut sportivii ieseni, pentru ca acesti oameni au nevoie de sprijinul nostru. Vreau sa le oferim niste sporuri de efort, un ajutor binevenit pentru competitii”, a spus Catalin Morosanu, proaspat consilier judetean PDL

Proaspat consilier judetean din partea PDL, luptatorul Catalin Morosanu si-a stabilit o serie de prioritati. Morosanu a sustinut ca principalul sau proiect se refera la sprijinul sportivilor din judetul Iasi si nu numai. „Ma bucur ca am prins loc eligibil pe listele pentru Consiliul Judetean. Experienta din campanie m-a adus un pic cu picioarele pe pamant. Am dat mana cu oameni care aveau palmele crapate, am vazut copii care se bucurau atunci cand primeau o bomboana si multe altele. O sa ma tin de promisiune. Voi incerca sa fac cat mai multe pentru iesenii care m-au ales. Imi doresc sa ajut sportivii ieseni, pentru ca acesti oameni au nevoie de sprijinul nostru. Vreau sa le oferim niste sporuri de efort, un ajutor binevenit pentru competitii”, a spus Catalin Morosanu.

Sportivul se numara printre viitorii consilieri judeteni, el fiind ales pe un loc eligibil pe listele PDL. „Mi-as dori sa ajut sportivii, sa fiu aproape de toata lumea. A fost foarte dificila aceasta campanie electorala. Am scos o medie foarte buna, avand in vedere rezultatele cu care era creditat partidul. Cred ca voi face echipa buna cu domnii Vasile Catea si Constantin Adascalitei pentru sprijinirea sportului iesean. Imi voi duce mandatul pana la capat pentru a putea sa-mi promovez si proiectele cu care am pornit la drum”, a adaugat Catalin Morosanu.
Si antrenorul sau de la CS Cotnari Scorpions, Mihai Constantin, si-a aratat sprijinul pentru proiectele initiate de Morosanu. „Sper sa fie mai usor in politica decat in sport. Va fi o munca dificila, dar am incredere ca va imbina foarte bine cele doua activitati. El este cel mai tanar ales judetean, dar cred ca va putea sa-si duca mandatul la indeplinire fara probleme. Ma bucur ca a reusit sa intre in Consiliul Judetean”, a mentionat Mihai Constantin, antrenorul lui Morosanu.

Comentarii
Adauga un comentariu