Stiri

Cum va fi vremea de 1 decembrie. Prognoza meteo ANM pentru doua saptamani

Publicat: 22 nov. 2018
14

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru 1 decembrie 2018. Vremea de Ziua Nationala se anunta rece, lucru obisnuit pentru prima zi oficiala de iarna. In urmatorul interval de doua saptamani va exista si un episod de incalzire, cu temperaturi ce vor ajunge pana la 10 grade Celsius. Conform prognozei ANM, in intervalul 24-27 decembrie va fi cald in mai multe zone ale tarii. Vor exista insa si precipitatii, moderate cantitativ. Va fi rece la munte, iar temperaturile vor avea o maxima curpinsa intre -4 si 0 grade Celsius, mai putin in perioada 24 si 27 noiembrie, cand va fi cald si vor exista valori termice de pana la 4 grade.

Prognoza meteo pentru 1 decembrie! Vremea de Ziua Nationala
Minimele se incadreaza intre -6 si -2 grade Celsius, urmand sa avem si precipitatii slabe in zilele 26-29 noiembrie in arii restranse. Valul cald va ajunge in aproape toata tara, dupa care ne putem pregati cu adevarat de iarna.

Vremea in Banat de 1 decembrie
Vreme rece si temperaturi maxime de 4 grade, exceptie facand perioada in car va fi mai cald decat in mod obisnuit, 24- 27 noiembrie, cand vor exista maxime de 8 grade. In intervalele nocturne vor fi temperaturi pozitive, apoi vor incepea sa scada catre -4 grade Celsius.

Prognoza meteo in Crisana
Maxime cuprinse intre 2 si 4 grade, cald in perioada 24-27 noiembrie, dupa care temperaturile vor scadea pana cand vor ajunge spre -2 grade de 1 decembrie. Se anunta precipitatii moderate cantitativ pana pe 28 noiembrie, dupa care vor deveni slabe.

Cum e vremea in Transilvania
Pana pe 24 noiembrie va fi rece, apoi maximle se vor situa intre 5 si 8 grade. Vor fi precipitatii moderate cantitativ in zilele de 20, 21, 27 si 28 noiembrie, in rest sansele de ploaie sunt reduse.

Maramures
Vreme rece cu maxime de 3 grade. Maxima in intervalul calduros va fi de 5-6 grade, iar minimele vor fi situate la pragul de inghet. Vor fi precipitatii slabe in perioada 25 noiembrie 2 decembrie.

Prognoza meteo in Moldova
Vreme rece pe tot parcursul intervalului, cu temperaturi cuprinse intre -2 grade si 1 grad Celsius. Media minimelor va fi intre -4 si-1 grad.

Muntenia
Media maximelor este cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius in perioada 25- 28 noiembrie, cu medii de 5-8 grade Celsius. Precipitatii intre 26 si 29 noiembrie, iar in rest sunt reduse.

Adauga un comentariu