Curiozitati

Drama unei stewardese romane care a murit in Germania

Publicat: 13 ian. 2017
9
Fiica unui pictor roman a murit in urma cu o saptamana in Germania. Avea doar 28 de ani si s-a stins dupa o lupta cu o boala cumplita. Tatal incearca sa-i aduca acasa trupul, desi costurile sunt foarte mari. 
Inca din luna decembrie, intr-unul dintre atelierele de pictura ale Teatrului „Mihai Eminescu” din Botosani, pe o polita, o lumanare statea aprinsa in fata unei poze inramate. In poza erau redate chipurile fiicelor pictorului botosanean Valentin Haisan, un artist care lucreaza pentru teatru.  
Niciun dintre colegii sai nu stia ce semnifica aceea lumanare aprinsa. Abia in urma cu cateva zile au aflat de drama prin care trecea pictorul, familia sa si mai ales una dintre fiice. Andreea Haisan, primul copil al artistului, s-a stins de curand in Germania in urma unei lupte grele cu o boala incurabila.  
”Un copil deosebit” 
Fiica pictorului Haisan avea doar 28 de ani si era stewardesa la o puternica companie aeriana din Emiratele Arabe. Reusise admirabil in cariera, trecand de teste deosebit de grele. A sucombat in fata bolii necrutatoare. De un an de zile, Andreea s-a luptat cu leucemia insa a trecut in nefiinta cu aproximativ o saptamana.  
Mai multe pe adevarul.ro.
Adauga un comentariu