Magazin

Drama unui soldat: „As prefera sa fiu pe FRONT in prima linie decat sa-mi vad fetita cu atatea OPERATII”

Publicat: 16 sept. 2014
1
Avand misiuni in Irak si Afganistan, Mark Rymer a vazut numeroase atrocitati si a fost martor la pierderea celor dragi, insa nimic nu se compara cu povestea de mai jos.
Barbatul a declarat cu mana pe inima ca se simte mai rau decat daca ar fi fost pe prima linie pe front decat sa isi vada fetita cu atatea operatii. Mark si sotia lui au fost nauciti cand medicul le-a dat vestea ca micuta lor in varsta de cinci zile are o boala congenitala la inima.

Citeste si:Text ascuns, descoperit intr-un manuscris al Noului Testament

 „Vazand-o pe fetita noastra la terapie intensiva, ni s-a rupt sufletul! Nu am putut sa nu ne gandim ca ar putea muri in orice moment. Nu se compara cu nimic, nici macar cand esti in prima linie pe front”, a spus soldatul.
Dupa cativa ani, Lilly Ann, fetita celor doi a invins boala si acum are doi ani, pregatita sa inceapa gradinita. Parintii au stiut ca ceva nu este in ordine cand au vazut cateva simptome la ea. Totul li s-a confirmat in momentul in care au dus-o la medic si la o radiografie mai amanuntita, au observat ca are doua gauri in inima.  Adauga un comentariu