Actualitate

EXCLUSIV: Toti iesenii trebuie sa stie ASTA! Ce a patit un barbat care a urcat la volan! I-au INTERZIS sa mai sofeze cativa ani! 

Publicat: 01 oct. 2019
1

Un barbat din Iasi a fost condamnat dupa ce a urcat la volan! Magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi au dispus ieri condamnarea lui Ionel Muscalu la pedeapsa rezultanta de doi ani si doua luni de inchisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fara permis, punere in circulatie sau conducere a unui vehicul neimatriculat si refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice. 
"Inculpatul va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 de zile, fie in cadrul Primariei comunei Dagata, fie in cadrul Consiliului Local Iasi – Directia de Asistenta Comunitara. Aplica inculpatului, pe langa pedeapsa finala principala, pedeapsa rezultanta complementara a interzicerii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe o perioada de 4 ani dupa ramanerea definitiva a hotararii. Pedeapsa accesorie stabilita va deveni executabila doar în ipoteza revocarii suspendarii sub supraveghere si executarii pedepsei principale a închisorii în regim de detentie ", au declarat judecatorii ieseni. De remarcat este faptul ca sentinta nu este definitiva, aceasta putand fi contestata. 

Situatie cu totul bizara! Examinatorii de la Permise ii fugaresc pe ieseni in alte orase! Iata ce metode au gasit candidatii sa ia permisul mai usor!

Procesul barbatului a inceput pe data de 3 decembrie 2018. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, pe data de 13 aprilie 2014, barbatul conducea un vehicul ce rula pe raza judetului Iasi.  Oamenii legii au adaugat ca un echipaj de Politie l-a tras pe dreapta pe individ, moment in care agentii au constatat ca acesta conducea fara permis un vehicul neinmatriculat. Mai mult, spun anchetatorii, deoarece individul mirosea a alcool, agentii ar fi incercat sa il testeze si sa il duca la spital, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar s-au lovit de refuzul barbatului.  

Adauga un comentariu