Remedii naturiste

FABULOS! Ce se intampla daca bei suc de rodie

Publicat: 25 nov. 2014
7
Studii recente arata ca sucul de rodie poate ajuta in lupta impotriva modificarilor care vin odata cu varsta si de asemenea va poate ajuta sa aveti o talie subtire.
De multe ori, aceste modificari vin si cu acumularea de grasime excesiva. Studii recente ale cercetatorilor de la Universitatea din Edinburgh au identificat cu certitudine efectele benefice ale sucului de rodie. O cana pe zi ajuta la reducerea nivelurilor sanguine de acizi grasi cunoscuti sub numele de acizi grasi neestirifitsirani sau liberi (FFA).
Acesti acizi grasi sunt principali vinovati pentru acumularea de grasime in abdomen si organele interne. Acest limbaj medical este cunoscut ca obezitate viscerala. Astfel, sucul de rodie are beneficii pentru inima, reduce riscul de cancer si este un distrugator puternic de grasime in jurul taliei.
Specialistii au facut un studiu in care au fost implicati 24 de barbati si femei. Zilnic, au primit 500 ml de suc de rodie timp de o luna. Dupa terminarea perioadei experimentale au fost raportate beneficii ca acesta are rezultate bune asupra corpului uman. La mai mult de 50% din voluntari a scazut cantitatea de grasime la nivelul abdomenului si a soldurilor.
In plus, la aproape 90% dintre persoanele la care a fost raportata scaderea tensiunii arteriale, consumand suc de rodie au redus riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, probleme cardiace si insuficienta renala.
Sucul de rodie ofera zilnic doze mari de potasiu (pana la 378 mg), fier, magneziu, fosfor, calciu, sodiu, cupru si altele. Contine de asemenea, vitamine precum vitamine C, B6, B12 si E, in cantitati foarte mari.
Adauga un comentariu