Sport

Fotbal: Serban va ramane la Iasi

Publicat: 12 ian. 2000

•Conducerea FCM Poli nu a dat curs propunerii lui Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita

Au mai ramas doua zile pana la plecarea fotbalistilor de la FCM Poli la Baltatesti, in cantonament, si lucrurile incep deja sa capete contur in ceea ce priveste lotul care va face deplasarea. Daca la cei patru jucatori craioveni s-a renuntat, nu la fel s-a intamplat si in cazul lui Medeleanu, Burcea, Radu, Nita sau Andries, acestia fiind cooptati in lotul largit al Politehnicii, care va efectua stagiul centralizat de pregatire in tabara montana. Pe langa acestia, fundasul central dinamovist Enache are si el sanse sa joace la Iasi, in aceste zile avand loc discutii intre jucator si conducerea clubului, la Bucuresti.
Interesant de urmarit este faptul ca din „garda” veche a trupei din Copou au mai ramas doar 8 jucatori, restul fiind cedati la divizionara C, CFR Citadin sau pusi pe lista de transferari.

Sa mai spunem ca la Baltatesti va mai sosi in urma Politehnicii si CFR Citadin, planificandu-se si cateva meciuri de pregatire. Prima intalnire amicala va avea loc joi, 20 ianuarie, iar cea de a doua, duminica, 23 ianuarie, ambele in cantonament. In luna februarie, dupa intoarcerea din Italia, iesenii vor face o „bilaterala” cu Laminorul Roman, partidele urmand sa se dispute pe 23 (acasa) si 26 (la Roman).

„Baietii sunt sanatosi, bine dispusi si ma bucur ca alearga cu placere la fiecare antrenament. Asteapta cu totii plecarea in cantonament si in special in Italia, perioade in care ne vom edifica mai bine asupra lotului cu care vom aborda ultima parte a campionatului”, a precizat antrenorul secund, Dorinel Toiu. Referitor la atacantul Serban, numai vesti bune, in sensul ca el va ramane la Iasi, pana in vara, oferta inaintata telefonic de presedintele bistritean, Jean Padureanu, nefiind luata in calcul.
Prezentam lotul de 22 care va merge la Baltatesti, cu mentiunea ca el mai poate suferi modificari minore, in aceste zile:
– portari: Stoian, Calinescu, Ambrosie
– fundasi: Gavrilescu, Paraschiv, Urdaru, Constantinescu, Sandu, Gheban, Burcea
– mijlocasi: Ilie, Medeleanu, Barescu, Vintila, Radu, Nitu, Onofras
– atacanti: Ionescu, Serban, Fieraru, Andries, Soponariu.loading...

Adauga un comentariu