Fotbal extern

Mourinho ramane prudent in privinta titlului

Publicat: 10 ian. 2012

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că echipa sa ”este departe de a fi caştigat Liga”, în ciuda meciului egal (1-1) al Barcei, duminică, pe terenul lui Espanyol, care duce totuşi avansul lui Real în faţa catalanilor la 5 puncte.

”Suntem departe de a fi caştigat Liga. Ni s-a întamplat să pierdem 5 puncte în două jocuri de campionat în acest sezon (trei puncte în faţa lui Levante şi două împotriva lui Santander, la sfarşitul lunii septembrie”, a subliniat antrenorul portughez.

Liga rămane mai mult ca niciodată în sufletul preocupărilor lui Mourinho care a explicat că pentru Real ”Cupa Regelui nu are aceeaşi importanţă ca Liga, mai ales după ce a caştigat-o deja în sezonul trecut” (finala caştigată cu 1-0 în prelungiri în faţa Barcei).

”Insă este o competiţie pe care noi vom încerca oricum să o caştigăm”, a afirmat Mourinho. Real se va deplasa marţi la Malaga, pentru returul optimilor de finală ale Cupei Regelui (în tur, Real a caştigat cu 3-2 pe teren propriu).loading...

Adauga un comentariu